• Puumako
  • 45 vuotta
  • Kerava
  • Nainen etsii miestä

Puumako

Nuorempaa seuraa kokeneelle, mutta karanneelle puumalle. Ehkä olet juuri päässyt armeijasta pussit pullollaan :) Jos pidät muodokkaista naisista eli on mistä ottaa kiinni et varmasti pety mun suhteen. Sä voisit olla sporttinen ulkonäöltäsi. Etsit myös pidempiaikaista suhdetta jossa saamme rauhassa nauttia salaisesti.

Kertoisitko itsestäsi alkuun sekä kuvalliset ohittaa jonon.

Itsestäni vielä hieman lisää. Ulkomuodoiltani olen muodokas, eli reittä ja rintaa riittää mutta sopusuhdassa. Vaaleat hiukset jotka saa kivasti ponnarille. (saat hyvän otteen) Pyöräilen paljon joten peppuni tuntuu varmasti kivalta kasvoillasi :)

Rakastan tuhmia puheita kun näemme eli tuppisuut no no..

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haen tasapainoista ihmistä jolta löytyy estoton mielikuvitus ja innokkuutta kokeilla extemporenakin uusia asioita eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen. Ulkonäkö edellä ymmärrettävästi ja se luonne sitten perässä mutta juttuun meidän pitäisi jollain tasolla tulla vaikken parisuhdetta haekkaan.

Yli-innokkaat muut kuin ihannekumppanit jätän teille valitettavasti vastaamatta, sekä toivon sinulta myös kasvokuvaa aika alussa jo joten jos se on este niin älä tuhlaa aikaasi.

Ikä
45 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Kerava
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!