• Metallipää77
  • 45 vuotta
  • Rauma
  • Mies etsii naisia, miehiä ja muun sukup.

Metallipää77

Olisi mukavaa, jos löytyisi seuraa yksinäisestä, samanhenkisestä, kiltitstä, toiset huomioon ottavasta naisesta taikka söpöstä naisellisesta miehestä yhteisiin hetkiin ja pimeneviin iltoihin.
Tutustutaan rauhassa ja katotaan mitä tulevaisuus tuo. Viihdyn myös hyvin yksin ja tarviinkin välillä omaa tilaa. Eli en hae 24h parisuhdetta ihan heti. Toki en sulje parisuhdettakaan pois, jos löytyy oikeasti sopiva ihminen kohdalle ja kemiat kohtaa sängyssäkin. Se vaan on niin, jos ei halut ja himot kohtaa niin on turha yrittää väkisin. Olen avoin uusille tuttavuuksille. Lapsiperheen arkeen en halua osallistua.

En reagoi kuvattomiin yhteyden ottoihin. Ymmärrän, jos et halua sitä julkisesti näyttää niin voit laittaa sen viestillä.

Minulle tärkeitä asioita on luottamus, rehellisyys, lupausten pitäminen, avoimuus.
Tykkään syvällisistä keskusteluista. Olen herkkä ja uskallan näyttää tunteeni.
Pidän aidoista ihmisistä. Tärkeää, että pystyt olemaan oma itsesi. En tarvitse missiä taikka salihirmua. pääasia on, että sinulla on järki päässä ja jalat maassa. Voit olla pikkuisen pullukkakin. Itsellänikin on 10 kiloa liikaa tällä hetkellä. Sitä arvostan, ettet olisi fyysisesti ihan rapakunnossa. Myös plussaa, jos harrastat jotain. Pidän harrastuksia tärkeänä asiana.

Olen metallihenkinen ja tykkään pukeutua persoonallisella tavalla. Meikkaan ja lakkaan kynsiäni. Tykkään myös korostaa naisellista puoltani. Olen ylpeästi erilainen ja suvaitsevainen. Suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä erilaisuuteen sinulta pitää löytyä.

Seikkailun halu ja hassutelu on myös ominaista minulle. Keksin myös asioille omia nimiä. Minulla on vähän sarkastinen ja joskus outokin huumorintaju. Kerron asiat vähän omalla tyylilläni. Mun koissulla on varmaan 20 eri nimeä ja se tottelee niitä kaikkia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tulen omillani toimeen ja oletan sitä myös sinulta. En tarvi elätettävää enkä elättäjää. En viihdy baareissa. Ravintolassa tykkään käydä syömässä.

Asun vanhassa omakotitalossa maaseudulla pikku koiran kanssa. Olen eläinrakas paitsi kissalle olen allerginen. Hoidan itse kaikki taloon liittyvät kunnostukset, teen polttopuut ja pihatyöt. Olen myös mies, joka lukee ne käyttöohjeet.

Tykkään myös siisteydestä ja järjestyksestä. Olen aina pessyt omat pyykkini ja luen myös ne pesuohjeet. Harrastuksiini kuuluu musiikki. Eli kuutelen tosi paljon ja opettelen kitaran soittoa, korjailen vanhoja-autoja, asuntovaunun kanssa tykkään reissata vaikka Lappiin ja Norjaan, Harrikalla ajelen myöskin, tietokone pelejä tykkään pelata ja joskus kattoo vaikka leffaa.Etelä Satakunta ja Varsinais-Suomi seudulta suunnilleen, jos olisit.
Kaukosuhteet ei oikein tahdo toimia. On niistäkin kokemusta.

Huume ja päihdeongelmaiset on ehdoton ei.⛔️

Voit laittaa vaikka emailin niin vastailen, jos olet kiinnostava.
Voin myös oman emailin antaa.

Ikä
45 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Rauma
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!