• Jamina87
  • 34 vuotta
  • Iisalmi
  • Nainen etsii miestä

Jamina87

Hei.
Olen 33v Nainen Iisalmesta ja omaan omaperäisen persoonan. Tykkään harrastaa, niin musiikkia ja tanssimista omaksi iloksi, kuin myös lukea mielenkiintoisia kirjoja rauhallisessa ympäristössä. Minulla on leikkisät sekä vilkkaat kaksospojat, joiden kanssa aika ei käy pitkäksi.

Olen pitkään haaveillut pääseväni patikoimaan luonnossa, mutta tietenkin se on vielä hiukan hankalaa, kun lapset ovat vasta 6-vuotiaita. Mutta kunhan kasvavat, niin jospa löydän heistä ja sinusta seuraa siihenkin. Tietenkin tahtoisin elämääni jonkun jonka kanssa viettää aikaa myös aikuisten kesken, niin saunoen, kuin käyden tanssimassa. Ja siitä tullaankin siihen, että itse juon todella harvoin ja useimmiten olenkin mielummin autolla liikenteessä, kun nautin musiikista ja tanssista täysin selvimpäinkin. Ujohan saatan livenä aluksi olla, mutta fyysisesti osaan kyllä näyttää fiilikseni toista kohtaan.

Mitä Mieheltä toivon. Noh rehellisyyttä siitä mitä hakee, ja aitoa kiinnostusta tavatakkin, ja ikä on aina ollut vain numeroita ja nii se on nytkin jos Nyt kuitenkin raja pitää laittaa nii 25-45 on varmaan aika lähellä. Silloin en vielä puuma ole enkä myöskään tarvitse sugardaddyä. 🤣
Itse tiedän että sitä pysyvää "seuralaista" etsiessä, myös välimatkalla on merkitystä, niin jospa et 160km kauempana asustelis.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minä en ole virheetön enkä kokonainen vieläkään, en etsi toisesta Kuitenkaan palapelin palaa paitsi makuuhuoneessa 😛 mutta Jospa se jokin oikea ihminen on myös virheitä tehnyt niin voidaan raatata myös siitä kuinka paskoja ihmisiä Ollaan 😅 myös se kainalo jossa itkeä pahaa oloaan joskus, olisi kiva saada, vaikka useimmat etsiikin vain sitä kermaa kakunpäältä.

Jos etsit täydellisyyttä anna olla Jos taas kiinnostaa että Millainen ihminen vastassa, laita viestiä. Minussa on rohkeutta mutta myös herkkyyttä.
Nautin puhua syvällisiäkin, vaikka hiljaisuuskin on hyvästä. Haluan jotain aitoa ja Rehellistä oli se sitten mitä vain. Toiveikas olen aina löytämään sen pysyvän kainalopaikan, mutta rento yhdessä oleminenkin näin kylmällä kiinnostaa.😉 Lähdetkö paistamaan makkaraa, lämmitetäänkö saunaa, näytätkö luontoa lähelläsi. Haluan tuntea itseni muuksikin kuin äidiksi. Oletko se sinä joka sen näyttää.

Ikä
34 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Iisalmi
Millä mielellä
Keskusteluun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!