Varpunen, 52v

Tarinani lyhyesti.

Pitkä avioliittoni päättyi muutama vuosi sitten ja eräs ystäväni oli tuolloin minun lohtu ja turva, olkapää johon sain nojata, itkeä ja purkaa kaiken hyvän sekä pahan. Aloin myös tuntea häntä kohtaan jotain muutakin, jotain paljon vahvempaa kuin pelkkä ystävyys. Kielsin tämän tunteen itseltäni, perustelin kiellon itselleni typeränä kosketuksen kaipuuna ja hellyyden puutteena. Olinhan henkisesti säpäleinä ja mieleni, sekä tunteeni kiersivät hurjaa vuoristorataa, enkä ollut koskaan edes ajatellut toista naista "siinä mielessä".

Kykenin työntämään nämä kaikki ajatukset taka-alalle ja sitten iski tämä hiton korona. Työni muuttui etätyöksi ja sosiaalinen piirini rajoittui täysin ystäviini, jotka kaikki edustavat samaa sukupuolta kuin minäkin. Tyttöjenillat lisääntyivät ja samalla tämä aiemmin tukahdutettu tunne alkoi nostamaan jälleen päätään.

Olen vaiennut visusti näistä kielletyistä tunteistani ja aion vaieta niistä siihen saakka kunnes tiedän mitä olen ja mitä haluan.. Kenties löydän täältä sen ihanaisen ihmisen joka auttaa minua löytämään itseni ja kenties se ihminen olet juuri sinä joka tätä luet😊

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ps, ethän painosta tai hoputa minua mihinkään..käperryn helposti kuoreen, enkä pääse sieltä helposti pois.

Kaikelle on syynsä, aikansa ja paikkansa.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
52 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: