• Varpunen
  • 50 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii naista

Varpunen

Tarinani lyhyesti.

Pitkä avioliittoni päättyi muutama vuosi sitten ja eräs ystäväni oli tuolloin minun lohtu ja turva, olkapää johon sain nojata, itkeä ja purkaa kaiken hyvän sekä pahan. Aloin myös tuntea häntä kohtaan jotain muutakin, jotain paljon vahvempaa kuin pelkkä ystävyys. Kielsin tämän tunteen itseltäni, perustelin kieltoni itselleni typeränä kosketuksen kaipuuna ja hellyyden puutteena. Olinhan henkisesti säpäleinäja mieleni sekä tunteeni kiersivät hurjaa vuoristorataa, enkä ollut koskaan edes ajatellut toista naista "siinä mielessä".

Kykenin työntämään nämä kaikki ajatukset taka-alalle.. ja sitten iski tämä hiton korona. Työni muuttui etätyöksi ja sosiaalinen piirini rajoittui täysin ystäviini, jotka kaikki edustavat samaa sukupuolta kuin minäkin. Tyttöjenillat lisääntyivät ja samalla tämäaiemmin tukahdutettu tunne alkoi nostamaan päätään.

Olen vaiennut visusti näistä kielletyistä tunteistani ja aion vaieta niistä siihen saakka kunnes tiedän mitä olen ja mitä haluan.. Kenties löydän täältä sen ihanaisen ihmisen joka auttaa minua löytämään itseni ja kenties se ihminen olet juuri sinä joka tätä luet😊

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ps, ethän painosta tai hoputa minua mihinkään..käperryn helposti kuoreen, enkä pääse sieltä helposti pois.

Kaikelle on syynsä, aikansa ja paikkansa.

Ikä
50 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Lapseni kanssa
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!