• Huumorinkukka
  • 51 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii naista

Hellä humoristi

Heissan,

Olen mukava ja ystävällinen persoona. Hellä, kosketusta rakastava. Rauhallinen tarkkailija mutta myös nopeasti innostuva. Luonteeltani herkkä tunteilija, syvällinen pohdiskelija, mutta rakkautena myös lapsellinen pelleily, hulluttelu ja hassuttelu.

Viihdyn puutarhoissa, vihreissä mutta varsinkin kukikkaissa. Luuhaan museoissa, moderneissa sekä pölyisissä. Viime kesänä tuli hankittua kunnollinen picnic-viltti. Siinä kelpaa loikoilla, nurmella rentoutua. Eväät toki myös tärkeitä :)

Luonto rauhoittaa, eläimet ilostuttavat, musiikki virkistää, hullu huumori innostaa.

Veneilisin jos en oksentaisi. Soittaisin pianoa jos osaisin. Hölkkäisin jos viitsisin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Huomioin ja arvostan elämän pieniä ihania asioita. (Vastaleikatun nurmikon tuoksu, pehmeä kahvilan tuoli, sitä ettei hammasharja lipsahda naamalle (joka on todella ärsyttävää...), mustarastaan laulu...tsirptilulii...)

Olen alkoholiton ja savuton. Yritän syödä terveellisesti, mutta kyllä aina välillä joku purilainen tai Oreo suuhun lipsahtaa ja kurkkuun katoaa. Slurps ja nielaus. En ota tuplahampurilaista, otan kaksi litteää, niin ei niin kirpaise… :)

Yritän nähdä asioissa niiden positiiviset puolet, mutta kyllä välillä tietysti on niitäkin hetkiä kun lasi näyttää puolityhjältä tai en saa ollenkaan puristettua mehua elämän tarjoamasta sitruunasta. (Enempää vertauksia en nyt tähän valitettavasti keksi…:) Keksitkö sinä?

Etsin mukavaa ja ystävällistä ihmistä nauruun, pelleilyyn, hellyyteen, vähän syvällisempään keskusteluun, sopuisaan ajatustenvaihtoon, kaikenlaisiin mukaviin yhteisiin hetkiin. Kaveriksi, ystäväksi tai vieläkin enemmäksi... :)

Mukavaa päivänjatkoa Itse Kullekin!

Ikä
51 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!