• Matti_81
  • 40 vuotta
  • Sotkamo
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

ILMAINEN ÄMPÄRI !*

*mainoskikka mutta jos ämpärin haluut oikeesti niin saat sellaisen kyllä toisilla treffeillä. Mutta asiaan:

Etsinnässä siis parisuhde pitemällä tähtäimellä, kuitenkin sopivalla määrää pilikettä silimäkulumassa kun kiireellä ei kannata pilata mittään :)

Hyvää parisuhdetta ei voi kuvata muutamalla ranskalaisella viivalla. Mutta teen sen nyt kuitenkin, (minusta) siihen kuuluu:

-luottamus
-läheisyys
-seksi
-ilojen ja surujen jakaminen
-yhdessä tekeminen
-oma aika omille jutuille
-seksi
-tasa-arvoisuus (enemmän siellä tunnepuolella)

Lista ei tärkeysjärjestyksessä. Paitsi jos järjestys sinusta oli hyvä. Voidaan yhdessäkin miettiä tota listaa, jos parannusehdotuksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kerronpa sitten itsestäni vähän. Olen Uskollinen, rehellinen... Hmm.. En hauku tai hakkaa. (Kuka tollasta edes myöntäisi) En latele kliseitä enempää, perinteisessä mielessä mä vaan oon kunnollinen!
Opin uuden sanan, ambivertti. Taidan olla sellainen. Olenko huumorintajuinen? No sehän riippuu jutuista :D Tilannekomiikka ehkä vahvuus itselläni. Pari lasta on, sellaista teini-äksdeetä. Lapset hoituu yhteishuollossa suhteella 80/30. Maalla asustellaan.

Alkoholin kanssa suhde on terve. Ollaan kavereita, muttei nähdä kovin usein tai liikaa kerralla. Baarissa ei nykyään kohdata. Useimmiten vaan saunotaan :) Tupakin kanssa ei olla väleissä, pariin vuoteen ei oo nähty. Ei oo ikävä.

Harrastukset pyörii tekniikassa/teknologiassa/käsintekemisessä. Tee-se-itse henki on vahvana minussa. Projekteja vähän liikaakin.

Jos haluan lepuuttaa sielua, menen metsäpolulle, saareen, laavuun. Mun uusi rakkaus on notskikahvit <3 Kaikista mieluiten em. asiat tekisin mieluiten rakkaan kanssa. Eräilen siis harvakseltaan ja kesäisin, sisätiloissakin on mukava olla rennosti, kotona tai mökillä.

Ettei nyt liian hyvältä näytä, niin täydellinenhän mä en ole. Esim. Olen hajamielinen. Ja välillä tunteella elävä romantikko. Onneksi ikä tuo realismia.

Mitä ootan sulta?

"Vaatimuslistaa" en halua tehdä, tutustutaan. Voikin olla että jokin odottamaton on mikä ihastuttaa. Ole avoimin mielin, minä teen myös parhaani. Ei tarvii olla kaikessa samanlainen/samaa mieltä tai tykätä just samoista asioista. Muutama juttu kohtaamiseen riittää.

En odota sinulta lapsilleni mitään roolia. Mutta ois kiva jos voitte olla sen verran kamuja, ettei sun tarvitsis ikkunasta karata kun ne tulee kotiin. Sulla saa tietenkin omiakin lapsia olla mutta minun kanssa määrä ei tule kasvamaan.

Hei ja kuten monesti pitää treffi-ilmoituksissa sanoa kenen ei pidä vaivautua ollenkaan...
Niin kenenkään ei pidä vaivautua tarjoomaan mulle maksalaatikkoo. En syö.

Ps. Jos sulla ei oo kuvaa (sinusta) profiilissa niin ei se mitään. Pyydän sitä sitten jossain vaiheessa. (Ihminen on kokonaisuus)
Ps2. Jos sulla ei ole kuvausta niin ei se mitään. Kertonet sitten viestissä.
Ps3. Jos juttu luistaa, haluan tavata. Sinua on varoitettu ;)

Ikä
40 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Sotkamo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!