newalizer, 43v

♻️Ekologinen valinta

Luontoa kuormittamattomat vitsitkin biohajottavia😅 Huumori ehkä luonteeltaan pas**a ja kierrätettyä välillä mutta onpahan luonnonmukaista!

Mä oon siis Matti... Etsinnässä parisuhde pitemällä tähtäimellä, kuitenkin sopivalla määrää pilikettä silimäkulumassa kun kiireellä ei kannata pilata mittään 😇

Hyvää parisuhdetta ei voi kuvata muutamalla ranskalaisella viivalla. Mutta yritän nyt kuitenkin, (minusta) siihen kuuluu:

-luottamus

-läheisyys (fyysinen+henkinen)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

-seksi

-ilojen ja surujen jakaminen

-yhdessä tekeminen

-oma aika omille jutuille

-seksi

-tasa-arvoisuus (En tällä viittaa sukupuolirooleihin vaan tunnepuolen asioihin.

Ei sillä, toki saat talvirenkaat vaihtaa, mutta multa se käy kyllä mainiosti kahteenkin autoon)

Lista ei tärkeysjärjestyksessä. Paitsi jos järjestys sinusta oli hyvä. Voidaan yhdessäkin miettiä tota listaa, jos parannusehdotuksia.

Kerronpa sitten itsestäni vähän. Olen Uskollinen, turvallinen, omavarainen... Hmm.. En latele kliseitä enempää, perinteisessä mielessä mä vaan oon kunnollinen! Lisäksi melkoisissa liemissä keitetty, joten ihan pienistä en hätkähdä. Tästä elämänkokemusta arvostavalle tarjolla 💎

Vahvasti parisuhdeihminen, mutta en mallia iilimato. Suorapuheinen.

Opin uuden sanan, ambivertti. Taidan olla sellainen. Huumorintajuinen? Tilannekomiikka ehkä vahvuus itselläni. Uppooko mun huumori suhun? Ota selvää😜

Pari lasta on, mallia XD. Eli jo isompia ovat joten eivät 24//7 aikaa vie ja muutenkin hoituvat yhteishuollossa vk/vk. Maalla asustellaan.

Alkoholin kanssa suhde on terve. Ollaan kavereita, muttei nähdä kovin usein tai liikaa kerralla. Baarissa ei nykyään kohdata. Useimmiten vaan saunotaan. Tupakin kanssa ei olla väleissä, pariin... ei vaan kolmeen vuoteen ei oo nähty. Ei oo ikävä.

Harrastukset pyörii tekniikassa/teknologiassa/käsintekemisessä. Tee-se-itse henki on vahvana minussa. Projekteja vähän liikaakin. Mutta tämä ei tarkoita että ns. "asun tallilla", uskon yhdessä olemiseen ja tekemiseen.

Jos haluan lepuuttaa sielua, menen metsäpolulle, saareen, laavuun. Mun uusi rakkaus on notskikahvit. Kaikista mieluiten em. asiat tekisin mieluiten sun kanssa💗. Eräilen siis harvakseltaan ja kesäisin, sisätiloissakin on mukava olla rennosti, kotona tai mökillä.

Ettei nyt liian hyvältä näytä, niin täydellinenhän mä en ole. Esim. Olen hajamielinen. Ja välillä tunteella elävä romantikko. Onneksi ikä tuo realismia.

Mitä ootan sulta?

"Vaatimuslistaa" en halua tehdä, tutustutaan. Voikin olla että jokin odottamaton on mikä ihastuttaa. Ole avoimin mielin ja oma itsesi, minä teen myös niin. Ei tarvii olla kaikessa samanlainen/samaa mieltä tai tykätä just samoista asioista. Muutama juttu kohtaamiseen riittää. Voidaan tavata ei niin vakavalla otteella, vaikka jonkin tekemisen parissa. Kaiken näköiset piha/pallopelit, ulkoaktiviteetit ja vaikka lautapelit menee. Jos synkkaa niin sit ruetaa vaa kirjottaa meidän historiaa 💑

Ps. Jos tykkäät fillaroida maastossa, lets mennään!

En odota sinulta lapsilleni mitään roolia. Ne on jo isoja ja heillä on hyvä äiti. Mutta ois kiva jos voitte olla sen verran kamuja , ettei sun tarvitsis ikkunasta karata kun ne tulee kotiin. Sulla saa tietenkin omiakin lapsia olla mutta minun kanssa määrä ei tule kasvamaan.

Pientä rajoitusta heitän, että mitä en hae jos vakavaksi menee... En hae pelkkää "kämppistä", talonmiehen virkaa tai muuta platonista.

Hei ja kuten monesti pitää treffi-ilmoituksissa sanoa kenen ei pidä vaivautua ollenkaan. Niin kenenkään ei pidä vaivautua tarjoomaan mulle maksalaatikkoo. En syö.

Muuten, mulla on kik. Käyttistä sinne en voi tietenkään tässä kertoa, mutta ainahan voit veikata, se ei oo ees vaikeeta😅

Ps. Jos sulla ei oo kuvaa (sinusta) profiilissa niin ei se mitään. Pyydän sitä sitten jossain vaiheessa. (Ihminen on kokonaisuus)

Ps2. Jos sulla ei ole kuvausta niin ei se mitään. Kertonet sitten viestissä.

Ps3. Jos juttu luistaa, haluan tavata. Sinua on varoitettu ;)

Sukupuoli
Mies
Ikä
43 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Sotkamo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: