• Helinä_78
  • 44 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii miestä

Helinä_78

Haussa parisuhde (ei kiitos varatut ja hetken huumaa etsivät)
& pelikavereita 🎮!

Romantiikan nälkäiseksi ja läheisyyden kaipuiseksi tunnustautuva haaveilija etsii huumorintajuista, toisia kunnioittavaa ja luotettavaa kumppania rinnalleen. Sellaista ihmistä, jonka kanssa voisi yhteistä tulevaisuutta suunnitella ja rakentaa 🌍.

Minä olen tatuoitu, metallimusiikkia kuunteleva 176cm naikkonen Turusta. Olen lojaali, huumorilla varustettu (sarkasmi ja mustahuumori on parasta 😉), suuren sydämen omaava romantikko, joka viihtyy yhtä hyvin teatterikatsomossa kuin bensankatkuisen moottoriradan varrellakin 🏍️🏎️.
Elämä on löytynyt omat uomansa ja arkeni on seesteistä. Opiskelut on ns. taputeltu (ainakin toistaiseksi) ja unelma uraputkessa mennään. Teen virastotyö-aikaa, joten illat ja viikonloput olen vapaassa käytössä 😉. Minulla on kolme vallatonta kissaa, joiden palvelijana toimiminen on myös osa arkeani 😺.

Minusta saat seuraa esim. kävelylenkeille, salille, uimaan, biljardia pelaamaan, konsolipelisessioihin, moottoriurheiluun, teatteriin ja keilaamaan. Juoksulenkeillä käynti ei taitu, mutta muuten minut saa innostumaan melkein mistä vain 😉.
Mielelläni käperryn myös kainaloosi, vaikka leffaa katsomaan, musiikkia kuuntelemaan tai vaikka vain maailman menoa pohtimaan.

Ennen koronaa matkustelin joka vuosi ja odotankin kovasti, että pandemia olisi ohi, jotta voisi taas tehdä matkasuunnitelmia. Kaupunkilomat ovat olleet viime vuosina minulle "se juttu", mutta yhtä lailla lämmön ja nähtävyydetkin voi yhdistää jos olet itse enemmän lämmön perään 😉.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minun kanssani ei tuppisuut pärjää, joten olethan kunnostautunut keskustelemaan niin niistä elämän kohokohdista, kuin kivikoistakin
😉. Olen sosiaalinen, ryhmässä viihtyvä ja muista huolehtivaa tyyppiä, mutta välillä myös ihan itsekseen olo ja hiljaisuuden kuuntelullakin on paikkansa 🙂.

Ohjaimen tatin hinkkaaminen on ollut harrastukseni niin kauan kuin jaksan muistaa. Pari vuotta sitten löysin online-pelaamisen ja se vei mukanaan siinä määrin, että etsin täältä myös pelikavereita. Mitään väliä ei ole minkä tasoinen pelaaja olet, olisi vain kiva rakentaa itselleen oma "peliyhteisö". Vuosien varrella erityisesti RPG-pelit on ollut se juttu(viime vuosina The Witcher 3, Tomb Raidererit, The Last of Usit, Assasin's Creedit).
Jonkin aikaa sitten haksahdin Call of Dutyn Warzoneen(pelaan toki myös Vanguardin ja Modern Warfaren multiplayereitä), joten jos itseltäsi löytyy samaa hulluutta, voitaisiin pistää yhdessä pelit tulille 😍🎮.

Läheisyys sen kaikissa muodoissa on minulle tärkeää ja toivon, että se on sitä sinullekin 😊. Ja ei, tämä ei tarkoita sitä, että olisin koko ajan kimpussa kuin iilimato 😄. Jos kuitenkin sinulle riittää läheisyys joskus ja jouluna luulen, että meille tulee nopeasti vaikeuksia 🤔.

Olen huono laittamaan mitään erityisiä kriteereitä ihannekumppanille. Ikä on tehnyt ainakin omalla kohdalla sen, että ulkoisia avuja enemmän on merkitystä sillä, miten kemiat kohtaa ja löytyykö kipinää. Ihmisen ajatukset ja arvotkin kun voivat olla tosi seksikkäitä 🧠☺️. Ainoa fyysisiin ominaisuuksiin liittyvä toiveeni on, että kumppanini olisi minua pidempi. Mitä pidempi, sen parempi 🪜.

Kuvani ovat viime ja tältä vuodelta. Otathan yhteyttä oman kuvasi kera 🙂.

"Alea iacta est" 🎲🎲

Ikä
44 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!