• Helinä_78
  • 42 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii miestä

Helinä_78

Kesää kohden suuntaisin mielellään ennemmin kaksin, kuin yksin :).

Täällä tatuoitu, metallimusiikkia kuunteleva ekstrovertti Turusta. Koen, että elämäni on melko mallillaan tällä hetkellä, opiskelut(ainakin toistaiseksi) paketissa ja unelma uraputkessa mennään. Teen virastotyö-aikaa, joten illat ja viikonloput olen vapaassa käytössä ;).

Olen iloinen, huumorintajuinen ja empaattinen, kuulemma myös kova juttelemaan, toisinaan myös tietyissä tilanteissa hieman ujo.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vapaa-aikana käyn kävelylenkeillä, uin, kuuntelen musiikkia, katson leffoja, pelaan, treffailen kavereita ja toisinaan vaan ihmettelen maailman menoa. Minulla on myös kolme kissaa, joten kissanvihaajat tai allergikot ei kannata vaivautua!

Olen huono laittamaan mitään erityisiä kriteereitä ihannekumppanille, ikä on tehnyt ainakin omalla kohdalla sen, että ulkoisia avuja enemmän, on merkitystä sillä miten kemiat kohtaa ja löytyykö kipinää. Ihmisen ajatukset ja arvotkin kun voivat olla tosi seksikkäitä :). Minun kanssani ei tuppisuut pärjää, joten olethan kunnostautunut keskustelemaan niin niistä elämän kohokohdista kuin kivikoistakin ;). Ainoa fyysisiin ominaisuuksiin liittyvä toiveeni on, että kumppanini olisi minua pidempi.

Ikä
42 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia