• Artsi62
  • 61 vuotta
  • Hämeenlinna
  • Mies etsii naista

Artsi62

Hitaasti hyvä tulee. Olen täällä täysin avoimin mielin. En ole rajannut mitä etsin. Onko se parisuhde, miellyttävä keskustelusuhde, lenkkeilykaveri, harrastuskaveri, puhelinystävä vai joku muu tai kaikkea taivaan ja maan väliltä. Voidaan aloittaa vaikkapa ihen ajatusten vaihdolla ilman mitään paineita. Sitten mahdollisesti nähdään,onko suunta molemmilla sama.

Olen syntyperäinen Hämeenlinnalainen. Syntymävuoteni on 1962. Olen sellainen hiljainen höpöttäjä ja vähän hankalasti kategoroitava. MInussa on moneen. Joskus ujo, yleensä avoin. Jaksan/viitsin/osaan/haluan keskustella kaikesta taivaan ja maan välillä. Osaan olla hiljaakin ja kuunnella toista ja kommentoida vain tarvittaessa. En kuittenkaan halua olla keskipiste tai -pisteenä. Puhetta minulta ei tarvitse pumpata kuitenkaan. Olen joskus hieman tosikko, mutta osaan kyllä myös nauraa itselleni ja voin taata, että naurua on riittänyt.

Olen joskus yrittänyt miettiä millainen on mieleiseni ihannenainen. En ole varsinaisesti mielessäni sellaista löytänyt. KOSKA yleensä mielestäni jokaisella ihmisellä (tässä tapauksessa naisella) on oma asia, johon mielenkiintoni kiinnittyy, jos on kiinnittyäkseen. Joskus olen miettinyt aikaisempia parisuhteitani ja ihastuksen kohteitani, että onko heillä ollut jotain yhteistä. Lopputulos oli - että ei ole. Siksi en luettele/listaa mitään toiveita/vaatimuksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jaa niin. Jotain harrastuksista voisin mainita, että harrastan valokuvausta, kovia sauvalenkkejä sekä olen musiikkinarkomaani. Makuni suhtkaikkiruiokainen, mutta lähinnä sydäntä ja mieltä on progressiivinen rock (Rush, Dream Theater), heavy (Dragon Force, vanhat heavybändit jne), mutta kuuntelen kyllä kaikenlaista musiikkia laidasta laitaan, myös klassista.

Jos sinua kiinnostaa, ota yhteyttä halutessasi sellaisena kuin olet.Voit toki ottaa yhteyttä, mikäli asut kauenpana kuin tuo mainitsemani 100 km. Siinä tapauksessa yhteydenpito tapahtuu puhelimitse ja/tai sähköisenä netin kautta painotteisesti.

Ikä
61 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hämeenlinna
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!