• 0deka
  • 39 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

0deka

En tiedä mitä haen..Juttuseuraa nyt alkuun ja kattoo miten siitä eteenpäin. Jos sulla kauhean kiire näkemisen ym kanssa niin jatka matkaa vaan :)

En tykkää lokeroida itseeni mihinkään. Musiikissa menee lähinnä metalli/rock ja kesällä taas Tuskaan, mutta toki muukin genre menee.

Minussa monia piirteitä, en ole ehkä helpoimmasta päästä, omaan omat ajatukset ja mielipiteet, mutta se ei tarkoita että pitäisi olla Kpää ja oikeassa kaikessa.

Elän lapsiarkea, joten nautin myös pienimmistä jutuista, mm kattomalla Netflixiä ja nukkuminen, varsinkin kunnon yöunet on harvinaista herkkua. Jos kammoat lapsia niin mene eteenpäin taas :)

Rakastan saunoa ja monista muista jutuista. Rakastan nauraa mitä paskemmille jutuille ja olen lapsenmielinen sekä toivoton romantikko myös.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Baariin en lähde joka viikonloppu, joskus on toki kiva lähtee, mutta mieluummin tehdään ruokaa ja pelataan yhdessä ps4 tai katotaan netflixiä tai muuta, mitä keksitään.

Tupakasta, en ole sanonut että olen lopettanut mutta päätän nyt olla ilman sitä kuitenkin. Harvemmin kun juon, silloin saattaa pari mennä, mutta muuten olen ilman.

Meikkaan itseäni kyllä, jos se sinua haittaa, niin en voi sille mitään. Hyväksyt mut miten olen tai olet hyväksymättä :) aika simppeliä.

En halua draamaa enkä muita ongelmia elämääni, kiitos.

Kaipaan uusia kavereita elämääni ja yritän sosiaalistua uudelleen, mutta mihinkään en ryhdy hampaat irvessä. Nautin omasta ajasta ja tilasta, mutta läheisyys on myös tärkeää.

Ikä
39 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Lapseni kanssa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!