TaHap, 52v

Jänniä hetkiä etsimässä

Moikka, sinä kiva nainen!

Olemme onnellinen, kivannäköinen ja mukava pariskunta (nainen ja mies), joka ehkä haluaisi kokea jotain jännittävää ylimääräisen naisen tai vaikka naisparin kanssa. Olemme makustelleet ajatusta jo pitkään, mutta vielä tämä fantasiamme odottaa toteutumistaan. Olemme ensikertalaisia ja olisi kiva jos sinäkin olisit, tai vain vähän vastaavaa kokenut. Emme siis hae mitään friikkijuttuja vaan olemme enemmänkin aistikkaan ja jännittävän erotiikan ystäviä, joten yhteisen ja kiihottavan tilanteen väreilevästä tunnelmasta kiireettömästi nauttiminen katsellen, kiusoitellen ja härnäten, kosketellen ja hyväillen jne voisi ainakin aluksi riittää jo pitkälle. Vieraamme toiveet ja tarpeet ovat meille tärkeitä ja hän tulisi luonnollisesti loppuun asti huomioiduksi ja hoidelluksi vaikka joitakin pelisääntöjä toki yhdessä ennakolta sovitaankin ; )

Ensitapaaminen voisi tapahtua vaikkapa kahvikupposten tai viinilasillisten merkeissä, ja katsottaisiin sitten löytyykö yhteisiä ja mukavia kemioita jatkolle. Olemme avoimia kaikenlaisille muillekin maukkaille ehdotuksille ja ajatuksille ja odotamme niitä jännityksellä .. ; )

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Eli sinä kiva nainen, jos olet joskus haaveillut saman suuntaisesti, mutta et ole rohjennut tai saanut tilaisuutta toteuttaa fantasiaasi, niin otapa rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan voisivatko toiveemme kohdata 🌞😊🌞.

Emme etsi kertakäyttökokemuksia, vaan toivoisimme että voisimme tapailla useamminkin.

Sukupuoli
Pari
Ikä
52 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: