• TaHap
  • 51 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii naista

Jänniä hetkiä etsimässä

Moikka, sinä kiva nainen!
Olemme onnellinen, kivannäköinen ja mukava pariskunta (nainen ja mies), joka ehkä haluaisi kokeilla jotain jännittävää ylimääräisen naisen tai naisparin kanssa. Olemme makustelleet ajatusta jo pitkään, mutta vielä tämä fantasiamme odottaa toteutumistaan... Olemme ensikertalaisia ja olisi kiva jos sinäkin olisit, tai vain vähän vastaavaa kokenut. Emme siis hae mitään friikkijuttuja vaan olemme enemmänkin aistikkaan ja jännittävän erotiikan ystäviä, joten yhteisen ja kiihottavan tilanteen väreilevästä tunnelmasta kiireettömästi nauttiminen katsellen, kiusoitellen ja härnäten, kosketellen ja hyväillen jne voisi ainakin aluksi riittää jo pitkälle. Vieraamme toiveet ja tarpeet ovat meille tärkeitä ja hän tulisi luonnollisesti loppuun asti huomioiduksi ja hoidelluksi vaikka joitakin pelisääntöjä toki yhdessä ennakolta sovitaankin ; )
Ensitapaaminen voisi tapahtua vaikkapa kahvikupposten tai viinilasillisten merkeissä, ja katsottaisiin sitten löytyykö yhteisiä ja mukavia kemioita jatkolle. Olemme avoimia kaikenlaisille muillekin maukkaille ehdotuksille ja ajatuksille ja odotamme niitä jännityksellä .. ; )
Eli sinä kiva nainen, jos olet joskus haaveillut saman suuntaisesti, mutta et ole rohjennut tai saanut tilaisuutta toteuttaa fantasiaasi, niin otapa rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan voisivatko toiveemme kohdata 🌞😊🌞.

Ikä
51 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!