• Sun elämäsi nainen
  • 42 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Sun elämäsi nainen

Haluan rakastua ja että se toinen myös rakastuisi minuun. Aivan hulluna!

Etsin lähtökohtaisesti seuraa itseäni nuoremmista miehistä – en etsi äijää, vaan kundia.

Olen kokeillut elämää niin parisuhteessa kuin itseksenikin ja olen havainnut, että elämäni on paljon hauskempaa jaettuna jonkun rakkaan kanssa. Haluan kiepsahtaa kainaloon ja kertoa, kuinka paljon arvostan sitä, että juuri se minulle maailman paras tyyppi on siinä, ihan lähellä. Haluan nukahtaa hyvänyön suudelmaan ja herätä toisen unisiin silmiin ihan siinä vieressä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä kaipaan kumppaniltani? Elämäniloa ja seikkailunhalua. Sitä, että seksi kiinnostaa, sitä jaksaa harrastaa, se on vaihtelevaa, spontaania ja ennen kaikkea hauskaa ja rentoa. Eläinrakkautta. Omillaan toimeen tulemista, elämästä nauttimista. Vapaaehtoista lapsettomuutta minun kanssani, edellisistä suhteista syntyneet lapset eivät ole minulle ongelma. Rakastan myös ”palvelijaluonteisia” ihmisiä, jotka haluavat toisille hyvää ja parasta ja myös toimivat arjessa sen mukaan. Olen itse samanlainen ja pidän siitä, että se on molemminpuolista. Hellyyttä, läheisyyttä, loputtomia suudelmia.

Mitä minä voin tarjota sinulle? Hauskaa seuraa, retkiä, hyvää itsetehtyä ruokaa, iloista seksistä nauttimista, inspiraatiota ja romanttisia hetkiä.
Loppujen lopuksi edes iällä ei ole merkitystä, vaan asenne ratkaisee ?

Ikä
42 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!