• seppänen
  • 32 vuotta
  • Sastamala
  • Mies etsii naista

seppänen

seuraava teksti on K18 materiaalia, loukkaantumisen vaara ! haettaisiin mahdollisesti uutta tyttöystävää koska edellinen oli ilmeisesti huono.
siinä tyttöystävä ehdokkaassa arvostettaisiin suuresti maalaisjärkeä sekä sisäistäkauneutta.
olen yksinäänkin toimeentuleva ja kokkaustaitoinen moottoripyörä / jenkkiauto harrastaja... entinen yrittäjä, koulutukseltaan putkimies ja tuleva kultaseppä, maanrakentaja/kone kuljettaja ja autonasentaja... tällähetkellä kultaseppä opiskelija, jos se että mies tekee uniikkeja koruja omalle naiselleen ei ole romanttista, niin sitten en tiedä romantiikasta mitään:D tämä mies ei hae mitään "äitihahmoa"laittaa ruokaa ja siivoaa. jopa kukkaset pystyy ite kastelemaan ja pyykkinsä pesemään :D

minä hieman persoonallinen, suorasanainen, erikoinen ja vähän vaikea tutustuttava, mutta jos viitsii tutustua niin tuskin joutuu pettymään. omantiensä kulkija joka ei välitä mitä muut sanovat tai ajattelevat minusta.

sanottu jopa "epätodellisen aidoksi" koska ei oikein osaa olla muutakuin omaitsensä. myös narsistin vastakohdaksi on sanottu, vaikkakaan en suostu pompoteltavaksi tai tossun alle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
32 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Sastamala
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia