• M1kk3
  • 38 vuotta
  • Oulu
  • Mies etsii naista

M1kk3

Termos,

Olen napapiirin hujakoilta Lapista peräisin. Pidän mm. luonnosta, musiikin kuuntelusta, lukemisesta, elokuvista, tietokoneella pelailusta yms. datailusta. Syntyjen syvien pohdintaa/"kinastelua" eri palstoilla harrastelen myös: uskonto/tiede/evoluutio/politiikka jne. Olen matkustellut lähinnä pohjoismaissa vuoria ja vuonoja katselemassa, parit matkat olen käynyt Israelissa ja Teneriffalla. Mielestäni minulla on hyvät englannin taidot, ja mielessä on käynyt mm. tutustua lähemmin Alppeihin tai muihin suurempiin vuoriin.

En ole erityisen aktiivinen kirkon penkinkuluttaja, kuuntelen mielummin opetusta, saarnaa ja lauluja netistä. Sanotaan että olen rauhallinen ja ehkä hitaan sorttinen alkamaan &/ lopettamaan asioita. Olen kaiketi perfektionisti -tyyppinen, mutta mm. elämäntilanteesta johtuen taipuvainen "melankoliaan".
Olen opiskellut yliopistossa ja amk:ssa useita eri aloja, IT, prosessi, matematiikka, maantieto, lääketiede ja saattoipa olla muitakin - joskaan suorittamatta tutkintoja loppuun asti, tälläinen ikuisuusopiskelija tjsp., Saa nähdä valmistunko joksikin koskaan. Tulen silti toimeen omasta mielestä kohtuullisesti, velkaa tjsp. talousongelmia minulla ei ole ja välttelen sellaisia kuin ruttoa, ja olen lisäksi aika vähään tyytyväinen.

Ikä
38 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!