• MoreThanPeterPan
  • 43 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii miestä

Ujo poika? Nörtti? Muuten vaa erikoinen?

Moi. Etsin seuraa nuoremmista kundeista avoimella mielellä- seikkailua, jutustelua, hengailua ja muuta puuhailua.

Sulla ei tarvitse olla lihaksia tai sikspäkkiä, korkeaa koulutusta tai uuvuttavaa, rahakasta työpaikkaa. Itse asiassa parempi, jos oot tavallinen, vaikka hieman nörttimäinen ja ujokin poika. Jotkut tykkää isoista, karvaisista nallekarkeista. Minä taas diggailen itseni kokoisista tai pienemmistä poikamaisista kundeista.

Joku sanoi joskus minusta: "Oot sellainen turvallinen ei-setämäinen mies, jonka kanssa voi harjoitella". Pitää aika hyvin paikkansa. Mulla on kokemusta eri elämänalueilta ja jaan sitä mielelläni muiden kanssa. Sä voi olla vaikka kokematonkin. Elämä ei ole suorittamista. Paras palkinto on mukava ja rento olo.

Elän unelmaa ja toteutan niitä. En osaa olla arkinen ja viihdyn itseäni nuoremmassa seurassa, koska aikuisten maailma on kovin täynnä turhia huolia.

Mun kotona, jossa todellinen maailma jää oven ulkopuolelle, ei koskaan ole huolia, ei riitoja ja saat kaiken huomion jos niin haluat. Saat olla toyboy, jos siltä tuntuu. Ainoa asia, että tähän mikämikä-maahan ei mahdu aikuisten huolia, eikä komentelijoita.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos haluat elää tällaista elämää, tai kokeilla, miltä maistuu hetki ilman arjen paineita, ota yhteyttä.

Joo, ja olen aluksi TOP, kunhan tutustutaan voit saada muutakin...

Ikä
43 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!