• Fina
  • 44 vuotta
  • Lappeenranta
  • Nainen etsii miestä
  • Paikalla

Fina

Iloinen neiti etsii samantyyppistä miestä. Omillaan seisotaan ja tullaan toimeen, toivottavasti sinäkin. Koulutusta löytyy ja ammattia laidasta laitaan akateemisesta paskakärryyn, hoivaamisesta vankien auttamiseen ym. varmasti sopii yksiin monen kanssa.

Seurapiirilentäjä en ole, en omista paljonkaan korkokenkiä tai silkonia, en vip-lippuja joskus on rakennekynnet.. Käyn kyllä konserteissa, teatterissa säännöllisesti ym. Ennemmin asennetta pitää olla musiikissa kuin iskelmää... Muuten esim reippailut sisällä, ulkona, puskassa, autossa, rannalla, sateessa, auringossa ja keskinäiset keskustelut, viinilasi ja kaikki kiva innostaa, vaikka matkustelu, mökkeily ja passaaminen, jos on hyvä mies ym.

Sellaiset "kriteerit" on, että pitää olla olemassa vähintään yksi pitkäaikainen hyvä ystävä, olla pidetty työpaikalla ja huolehtia asioistaan, eikä vihata syvästi jokaista exää.

Annathan kuulua itsestäsi! Mielellään joku oman elämän CV ja kuva ja ei ihan -kiinnostaako seksi -kyssäreitä ilman mitään tietoja tai kuvaa... 😅 muuten toki voi kysyä, mitä haluaa... tykkään pitää hyvää huolta miehestä, enkä omista lökäreitä tms aina kausin mekko päällä. ... En ole pirttihirmu, enkä nalkuta - varmasti saat olla oma itsesi! Jos eläimistä tykkää, niin plussa. Kissani sopeutuvat koiriin.

Ikä
44 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Lappeenranta
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!