Admiral, 45v

Uutta, parempaa tulevaisuutta?

Hei.

Hei. Olen 186,5 senttiä pitkä. Kotiruoka ja istumatyö näkyvät ruumiinrakenteessani, joskin tietylle perinnöllisyydellekään en voi mitään. Liikunnallisia harrastuksia löytyy silti huomattavat määrät vaikka muuta voisi epäillä.

Asun sukuni maatilalla (n. 40 ha, 30 kilometriä Tampereelta) josta omistan puolet. Koska meillä ei ole ollut alkutuotantoa minun aikanani, minäkin olen hankkinut ammattini ja leipäni muualta. Toimin taas linja-autonkuljettajana.

Harrastusten lista on vuosien saatossa karannut suorastaan käsistä. Luen seuraavat harrastuksiini:geokätköily, Ingress, Munzee, seurapelit, jalkapallo (penkkiurheiluja), kävely, lukeminen (scifi-fantasia-kauhu), Magic The Gathering, elokuvissa käynti, amerikkalaiset autot, kiihdytysurheilu, linja-autot, kotimaanmatkailu ja ystävien kanssa oleilu. Luonnollisesti määrä on niin suuri, ettei mikään aika riitä kaikkeen. Yksinäisyyttä olen monta kertaa täyttänyt harrastuksilla. Olisi miellyttävää tehdä jotain mukavaa jonkun kanssa.

Takana on pitkä parisuhde josta on nyt 9 vuotias lapsi. Ainakin yhden asian olen tässä oppinut, että omasta elämästään ja siitä minkä kokee tärkeäksi pitää pitää kiinni, muuten hukka perii.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä haen? Kumppania, toveria, ystävää ja mahdollista henkilöä,jonka kanssa tulla onnelliseksi ja tuottaa onnea. Etsin kai samaa kuin muut, mahdollisuutta olla onnellinen ja tuottaa onnellisuutta?

Ei kannata säikähtää näitä rajauksia, nämä eivät ole mitään tiukkoja. Kummankin osapuolen onnellisuus ja toiveet ovat tärkeämpiä. Jos jokin tässä sytytti, niin ei kun viestiä tulemaan. Katsotaan mitä tapahtuu? Ai niin, vegetaristit ja muut itsensä kiusaajat, älkää vaivautuko.

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Nokia
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: