• Admiral
  • 44 vuotta
  • Nokia
  • Mies etsii naista

Uutta, parempaa tulevaisuutta?

Hei.
Hei. Olen 42 vuotias 186,5 senttiä pitkä. Kotiruoka ja istumatyö näkyvät ruumiinrakenteessani, joskin tietylle perinnöllisyydellekään en voi mitään. Liikunnallisia harrastuksia löytyy silti huomattavat määrät vaikka muuta voisi epäillä.
Asun sukuni maatilalla (n. 40 ha, 30 kilometriä Tampereelta) josta omistan puolet. Koska meillä ei ole ollut alkutuotantoa minun aikanani, minäkin olen hankkinut ammattini ja leipäni muualta. Toimin sisällöntuottamisessa ja tiedottamisessa liikennealalla (yo + ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto).
Harrastusten lista on vuosien saatossa karannut suorastaan käsistä. Luen seuraavat harrastuksiini:geokätköily, Ingress, Munzee, seurapelit, jalkapallo (penkkiurheiluja), kävely, lukeminen (scifi-fantasia-kauhu), elokuvissa käynti, amerikkalaiset autot, kiihdytysurheilu, linja-autot, kotimaanmatkailu ja ystävien kanssa oleilu. Luonnollisesti määrä on niin suuri, ettei mikään aika riitä kaikkeen. Yksinäisyyttä olen monta kertaa täyttänyt harrastuksilla. Olisi miellyttävää tehdä jotain mukavaa jonkun kanssa.
Takana on 9 vuoden parisuhde. Tästä suhteesta on lapsi. Ainakin yhden asian olen tässä oppinut, että omasta elämästään ja siitä minkä kokee tärkeäksi pitää pitää kiinni, muuten hukka perii.
Mitä haen? Kumppania, toveria, ystävää ja mahdollista henkilöä,jonka kanssa tulla onnelliseksi ja tuottaa onnea. Etsin kai samaa kuin muut, mahdollisuutta olla onnellinen ja tuottaa onnellisuutta?
Ei kannata säikähtää näitä rajauksia, nämä eivät ole mitään tiukkoja. Kummankin osapuolen onnellisuus ja toiveet ovat tärkeämpiä. Jos jokin tässä sytytti, niin ei kun viestiä tulemaan. Katsotaan mitä tapahtuu? Ai niin, vegetaristit ja muut itsensä kiusaajat, älkää vaivautuko.

Ikä
44 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Nokia
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!