kesäinenkosketus, 61v

Tääl tällainen jokaisen naisen ihannoima suomalaisen miehen muotokuva, komia kaljamaha sekä alati suupielessä roikkuva tupakka luo kuvan rohkeasta villin lännen miehestä samalla kun henkinen viriliteetti kohoaa ronskilla alapäähuumorilla.

Fyysinen kunto pysyy yllä pitämällä löysiä verkkareita ja grillaamalla rasvaista makkaraa. Runko on notkea kuin kuuma rautakanki eikä vähiten siksi että pudonnut sytkäri pitää kurkotella maasta silloin tällöin, niin että äärimmilleen viety suoritus paljastaa karvaisen uran kimmoisien kinkkujen välissä.

Ulkonäkökin on kohdillaan, kerran kuussa ajettu risuparta sekä possunpunainen nahka etelän auringon alle sammuneena saa Espanjan gigolonkin kadehtien pälyilemään. Virvokkeilla kyllästetty body kuvastuu raavaan miehen kasvoista. Mustat silmänaluset on peitetty peililasien, joiden ruudut täyttyvät uhkean blondin rintamukseen, taakse.

Kateutta en tunnusta sillä asiathan on paremmin kuin naapurilla.

Mielikuvituksellisen rikas kielenkäyttö on perua sanomalehtien sarjakuvista sekä tietenkin Aku Ankasta jonka epäonniseen periksiantamattomaan persoonaan on helppo suomalaisen jäärän samaistua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

............hmmm tai oikeastaan olen tuon kaiken vastakohta, mut jos et usko niin ota selvää :).

Olen suht tavallinen työssäkäyvä mies länssuomest, paheita ei taida muut olla kuin kahvinjuonti :) Liikun melkein päivittäin pitääkseni huolta kunnostani ja terveydestäni, no saatan minä käydä moottoripyörälläkin hurauttamas. ... Tykkään kaikenlaisista kauniista asioista ja siksi olenkin kesäihminen. Lämpö, valo, luonnon kauneus....ei puutu kuin kumppani jonka silmiin voisin lumoutua ja tuoksuun humaltua, tuntea kosketuksen.......

Tosiaan jos olet deluxe-jäsen niin en pysty vastaamaan sinulle koska itse en ole. Laita vaikka sp-os tai jotain........

Sukupuoli
Mies
Ikä
61 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Eura
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: