• Jumala
  • 41 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Päivää.

En hae syntymättömille lapsilleni isää enkä rikasta seurapiirirouvaa maksamaan niiden kuluja, mutta jos naurat tyhmille asioille, pieru ei ole maailmanloppu ja kehtaat syödä lihapullia muuallakin kuin mummolassa, kernaasti tutustuisin sinuun.

Luonnollisesti odotan että käytöstapasi ovat silti hallussa, etkä piereskele siellä mummolan lihapullapöydässä. Jos kuitenkin niin käy, osaat sanoa kiitos, ole hyvä ja mitä näitä nyt oli.

Pidän kyllä eläimistä (en siis SIINÄ mielessä), mutta kotiini en sellaisia halua koska sitä karvaa on sitten tapissa maailman sohvaan asti. Enkä todellakaan jaksaisi viedä von Glöbbersdingeliä ulos kun siellä sataa kiviä, on tuhat astetta pakkasta ja itsellä kohmelo. Olen siis aika peruslaiska. Siksi minulla onkin sähkökäyttöinen hella sekä pölynimuri.

Vaikka en ole ole kovinkaan korkeasti koulutettu, en silti ole mikään aivan palikka. Osaan mm. seistä jaloillani ja aivastaa samaan aikaan.

Kuten artikkelin alkupuolella toinkin ilmi, en ole hakemassa mitään vakavaa, lähinnä haluaisin tutustua uusiin ihmisiin esimerkiksi pubissa käymisen merkeissä. Tietystikään koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan jne. Viihdyn myös rannassa tai puistossa nauttimassa kylmälaukun antimista. Pro-tasolla toki voi harkita sitä mökkireissuakin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ala-asteella isot pojat kertoivat että soittamalla saa naisia. Rupesin sitten soittamaan, mutta eihän sillä mitään naisia koskaan ole saanut. Silti kiva harrastus jäi. Puhun siis soittamisesta.

Sormissani alkaa jo olla peräpukamia kaikesta kirjoittamastani paskasta, ja näppäimistökin kuluu, joten heitän pallon sinulle. Laitahan viestiä jotta päästään kaljalle!

Ainiin: ei tosikoille, not for true moths.

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!