• Jäbster
  • 40 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii miehiä ja muun sukup.

Jäbster

En ehkä ole itsekään aivan varma, mitä olen etsimässä, mutta yritän saada kuitenkin tajunnanvirtani pysymään jotenkin nipussa. Tässä kirjoittelee mies, joka etsii miehestä seuraa ehkä jostakin fuck buddy -ja frend with benefits -välimaastosta. Koskaanhan ei tiedä, mitä keksitään yhdessä enkä toisaalta välttele tilannetta, jossa tultaisiin paremmin toimeen, kuin perus kaverisuhteessa, mutta en silti ole etsimässä otsa kurtussa seuraa, jonka kanssa rekisteröidä parisuhde ja ottaa asuntolaina rivitalo-osaketta varten. Eli nyt kun odotukset on heti alussa tosi matalalla, niin tästähän on hyvä lähteä.

Olis mukava löytää kundi, jonka kanssa voisi silloin tällöin tavata hellän, nautinnollisen ja tuhman duunailun merkeissä. Ei ole täysin poissuljettu, etteikö voitaisi tutustua paremminkin, mutta se ei ole mulle oikeastaan välttämättömyys. Olen hieman enemmän top-henkinen, mutta panohommat ovat mulle silti suht toissijainen juttu - mun mielestäni seksi yleensäkin ajatellaan liian penetraatiokeskeiseksi tapahtumaksi. Saan suurimmat kiksit läheisyydestä ja kiireettömästä hommailusta. Pidän hyväilystä, molemmin puolisesta koskettelusta, runkkailusta, imuttelusta, nuolemisesta, suutelemisesta jne jne. Ehkä parasta on, kun voi laukeamisen jälkeen jäädä vaan toisen viereen samalla kun molempien roinat on siellä täällä. Semmoinen ns. perustouhu kiinnostaa mua, eli en jaksa sotkeutua sukkahousuihin, kettinkeihin, nahkalippiksiin tai kahluusaappaisiin. En pidä myöskään sen enempää kivun tuottamisesta kuin vastaanottamisestakaan enkä toisaalta asetelmasta, jossa toinen osapuoli olisi varsinaisesti alisteisessa asemassa. On ehkä sanomattakin selvää, että molemmin puolinen terveys (& siisteys) on peruslähtökohta ja vähintäänkin mahdollisissa panohommissa käytetään kumia. Jos olet kokematon, niin musta saat reilua ja täyspäistä kokeiluseuraa. Vaikken kaikkien housuissa ole juossutkaan, niin kokematon kundi ei ole mulle outo juttu ja osaan kyllä huomioida asiat siinä tilanteessa. En ole mitenkään superujo, mutta joskus uusien ihmisten seurassa olen ehkä aluksi hieman sivustatarkkailijana.

Mä olen kaikkea muuta, kuin pinnallinen ihminen, mutta muhun iskee enemmän kundi, jolla ei ole kovin naisellisia piirteitä tai naisellista olemusta – miehekkyys & poikamaisuus on jees. Mä olen tällainen oksentamiseen asti tavallinen kundi, enkä juuri katukuvasta erotu. Jos nyt laitetaan kaikki stereotypiat likoon, niin en kuluta kohtuuttomia määriä kosmetiikkaa enkä osaa vaihtaa autoon öljyjä. Eli et saa musta kaveria öljymonttuun ja Stokkan ykköskerroksessa en jaksa viettää enempää aikaa, kuin on käytännöllistä. Toisaalta omistan työkaluja kuten iskuporakoneen, jolla usein iltaisin valmistan reikiä seinään ylävartalo öljyttynä bennybenassimaiseen tapaan hidastettuna ajona. Mua ei sinällään kiinnosta gayskene enkä ravaa kesäisin homoparaateissa vaikka olen sitä mieltä, että siellä ravaavat tekevätkin tärkeää työtä. Olen semisti kaapissa ja olisi ehkä ihan jees, jos säkään et muista ulkoa Herculeksen vessanseinäkirjoituksia. Ei siis todennäköisesti olla myöskään lähiaikoina tapaamassa perheen kanssa joulupöydässä.

Olen aika empaattinen ja vaikka suhtaudun moniin asioihin elämässä ja ympäröivässä maailmassa suht teknisesti ja otan helposti asioita asioina, olen silti tunteva tyyppi. Olen aika kiltti, mutta en silti ole muiden vietävissä vaan saan kyllä suuni auki. Mä kartan viimeiseen asti ilkeitä ja tunteettomia ihmisiä. Tärkeimpiä arvoja mulle on oikeudenmukaisuus ja pystyn helposti asettamaan muiden edun oman etuni edelle, jos se on kokonaisuuden kannalta parempi asia. Muhun iskee ironia, sarkasmi, synkkä ja härski huumori vaikka toisaalta mulla on tunneälyä ja osaan käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa. Työni vuoksi mun täytyy viestiä uskottavasti ja olla fiksu, joten vapaa-ajalla on välillä kiva puhella paskaa ja salaa katsella myötähäpeän tunteita herättäviä realityohjelmia kuten huutokauppakeisaria sälekaihtimet suljettuina.

Vaikka ikä onkin vain numeroita, mun on luontevampi tulla toimeen oman ikäisteni tai hiukan nuorempien kanssa. Olen akateemisesti koulutettu (vielä pitäisi hieman jaksaa rutistaa loppuun) ja duunariperheestä kotoisin. Mielestäni on tärkeää, että ihmisellä on koulutus – oli se sitten mikä tahansa – ja että ihminen pitää siitä, mitä tekee arkisin. Oma työni on mulle osittain myös hieman elämäntapa. Saan överihyvät fiilikset, kun huomaan, että toisella osapuolella on tunneälyä ja jollakin tavalla älykkyys myös kiihottaa mua. En silti tarkoita tällä, että haluaisin keskustella antiikin filosofien saavutuksista tai väitellä keskiaikaisesta runoudesta samaan aikaan kun muna on suussa (on muuten hankalaa) vaan että oot täyspäinen ja huomioon ottava kundi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ulkoiselta olemukseltani olen tukeva & vatsakas, mutta siisti kaveri ja mun vieressä mahtuu istumaan bussissa ihan hyvin. Jos etsit mallikundia, et musta sellaista löydä, mutta en mä toisaalta ole ihan ämpäriruma suohirviökään. Jonkin verran tulee ulkoiltua, vaikka enemmänkin pitäisi. Harrastan ehkä hieman omituisia juttuja. En polta (kuten et säkään) eikä mulla ole alkoholiongelmaa. Joskus on kiva käydä muutamalla (tai liian monella) tuopilla tai tyhjäillä muutama viinipullo hyvässä seurassa. Keikoilla tykkään myös käydä ja sillä saralla tekisi mieli taas hieman aktivoitua. Kirpparit on kans aika jees. Pidän valokuvaamisesta, luonnossa liikkumisesta ja olisi myös kiva paneutua vaeltamiseen jonkun kanssa. Matkustelu on mukavaa myös, mutta rantalomat on aika horror.

Mut mut, tässä nyt jotain ajatuksiani ja olisi mukavaa, että kirjoittelisit mulle, jos yhtään sellaisia fiiliksiä herää. Ja vaikka tässä nyt avauduinkin hieman kaikenlaisesta, niin perus duunailuseura olisi ihan jees. Laitapa siis mulle viestiä ja kerro hieman itsestäsi, niin kenties joskus voisimme hieman ohimennen homostella.

Ikä
40 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!