• mdansk
  • 41 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naista

Ai tähän voi laittaa otsikon

Olen kiipeilevä suunnistaja ja tykkään harrastaa ja kokeilla kaikkea uutta. Aktiivisia harrastuksia ovat boulderointi, pyöräily, lenkkeily, kuntosali, suunnistus, remontointi ja lukeminen. Vähemmän aktiivisia: geokätköily, frisbeegolf ja pussailu. Myös matkustaminen, toisten kulttuurien ihmettely ja paikallisten herkkujen syöminen on yksi mielipuuhistani.

En ole Tarzan vaikka mulla on kaksi apinaa seuranani joka toinen viikko. Äksöniä siis riittää aina välillä.

Olen huumorintajuinen ja sarkastinen saivartelija, jonka pokka pitää kuin Janne Ahosella :)
Niin ja huumorintajuni voi olla välillä vähän outoa (sellaista akikaurismäkimäistä), yritä kestää. Saatan unohtaa hymiöt viesteistäni, siitä ei pidä pahastua.

Tykkään luonnosta ja siihen tuo lisämielenkiintoa geokätköily. Se on kuulkaas kivaa juosta pitkin metsiä Tupperware-purkkeja etsien miljoonien eurojen satelliittien avustuksella. Mahtavuutta on myös olla mökillä keskellä ei-mitään ja nauttia luonnon rauhasta.

Minulle on tärkeää, että toinen osapuoli nauttii ja on iloinen. Olen herkkä, kiltti, empaattinen ja osaan kuunnella hyvin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaipaisin omille viikoilleni uusia kokemuksia, tuttavuuksia sekä mahdollisesti läheisyyttä ja unikaveria, joka vois joskus viikata mun kanssa lakanat. Sellaista rentoa menoa, josta molemmat tykkää ja mennään fiiliksen mukana eteenpäin. En siis etsi suhdetta, se tulee jos on tullakseen.

Ainiin, oon aamu-uninen iltavirkku. Sori siitä.

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!