A77uros, 46v

Yhdessä erikseen?

Tällainen suhteellisen tavallinen rumahko heppu omituisilla harrastuksilla. Kuvassa on itse tehty 12-vaihteinen legoajokki, joten legorattaiden välityssuhteita on tullut pyöriteltyä enemmänkin (mutta sinun ei tarvitse olla kiinnostunut siitä). :-)

Olen ollut pitkän aikaa yksin, koska olen vähän erakkoluonne, mutta hellyys ja naisen kosketus tekisivät taas vaihteeksi terää. Luonteeltani olen ujo, joten aluksi on aina vaikeaa ennen kuin toiseen tutustuu. Sitten kun vauhtiin pääsee, olen ihan mukava seuralainen. Introverttiyteni vuoksi tarvitsen aina välillä omaa aikaa, vaikka olisi kuinka ihana seuralainen. Siksi parhaiten sopisi suhde, jossa ollaan yhdessä, mutta asutaan erikseen. Voit olla vaikka yh-äiti, joka tykkää pitää asuntonsa omannäköisenä, kunhan vaan lapset hyväksyvät uuden seuralaisen. :-)

Olen huono katsomaan elokuvia tai tv:tä, kun tosi-tv-sarjat ja pudotuskilpailut eivät kauheasti kiinnosta. Enemmän tykkään loikoilla sängyllä ja luoda mielessäni jotain uutta (ks. harrastukset). Pyrin harrastamaan liikuntaa (pyöräily tai kuntopiiri) joka toinen päivä, jotta pysyn sopusuhtaisena, jaksan paremmin ja mieli pysyy virkeänä. Alkoholia juon vähän kerralla ja maun, en humaltumisen, takia.

Tässä jotain, kysymällä saa lisätietoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
46 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: