• Markku72
  • 49 vuotta
  • Hyvinkää
  • Mies etsii naista

Markku72

Moikka
Olen hyvinkääläinen 46-vuotias, 175cm/100kg, omillaan toimeen tuleva mies ja etsin mukavaa seuraa kaiken kivan merkeissä. Hiukset mallia kalju. Töitä teen talousalalla.
Olen rauhallinen, huumorintajuinen ja kaiken kaikkiaan mukava mies ja tutustumisen arvoinen tapaus(vähän itseäni kehuen...). Aluksi ujo, mutta sitten kun tutustutaan paremmin, niin sitten kyllä juttuakin piisaa.
Minulla on 12-vuotias tytär, joka asuu luonani joka toisen viikon, joten tapaaminen ainakin näin aluksi onnistuu vain parittomina viikkoina. Vapaa viikkojen illat olen täyttänyt treeneillä, kun ei yksin kotona ole lempileffojani... Eli harrastettua tulee toiminnallista harjoittelua, punttisalia ja kuntokamppailua. Lenkille tulee sitten livahdettua silloin kun likka on luonani.
Nyt olisi haussa mukava neitoihminen, jonka kanssa olisi mukava viettää aikaa, niin urheilun, leffojen katselun ja kaiken muunkin mitä mieleen juolahtaa parissa. Baarista en ole sinua löytänyt, eikä oikein jaksa enää sieltä etsiäkään, huomattavasti mieluummin viettäisin aikani muulla tavalla. Toki baari-ilta silloin tällöin tekee ihan hyvääkin, mutta liika on aina liikaa kaikessa.
T: Markku

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
49 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hyvinkää
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!