Markku72, 51v

Moikka

Olen hyvinkääläinen 46-vuotias, 175cm/100kg, omillaan toimeen tuleva mies ja etsin mukavaa seuraa kaiken kivan merkeissä. Hiukset mallia kalju. Töitä teen talousalalla.

Olen rauhallinen, huumorintajuinen ja kaiken kaikkiaan mukava mies ja tutustumisen arvoinen tapaus(vähän itseäni kehuen...). Aluksi ujo, mutta sitten kun tutustutaan paremmin, niin sitten kyllä juttuakin piisaa.

Minulla on 12-vuotias tytär, joka asuu luonani joka toisen viikon, joten tapaaminen ainakin näin aluksi onnistuu vain parittomina viikkoina. Vapaa viikkojen illat olen täyttänyt treeneillä, kun ei yksin kotona ole lempileffojani... Eli harrastettua tulee toiminnallista harjoittelua, punttisalia ja kuntokamppailua. Lenkille tulee sitten livahdettua silloin kun likka on luonani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nyt olisi haussa mukava neitoihminen, jonka kanssa olisi mukava viettää aikaa, niin urheilun, leffojen katselun ja kaiken muunkin mitä mieleen juolahtaa parissa. Baarista en ole sinua löytänyt, eikä oikein jaksa enää sieltä etsiäkään, huomattavasti mieluummin viettäisin aikani muulla tavalla. Toki baari-ilta silloin tällöin tekee ihan hyvääkin, mutta liika on aina liikaa kaikessa.

T: Markku

Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Hyvinkää
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Tapahtumat

Näytä menneet tapahtumat
Rockfest 2019

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: