Jande, 37v

Hei

Hei. Olen muun muassa määrätietoinen, syvällinen, tunnollinen ja romanttinen. Kanssani voi hassutella tai puhua miten vakavia tahansa. En luokittaudu ismeihin. Etsin totuutta. Kristittynä oleminenkin tarkoittaa sitä, että oikeasti tutkii mikä on hyvää ja mikä pahaa.

Ajattelen asioita eri näkökulmista, enkä hyväksy jotakin totuudeksi vain siksi, että jotkut niin sanovat olevan.

Lähdetäänpä siitä ajattelumallista, että Jumala tai jumalolento on olemassa. Tässä tilanteessa hänen olemassaoloonsa ei vaikuta pätkän vertaa se, uskotaanko häneen tai ei. Jos häntä ei ole ja häneen silti uskotaan, on hän olemassa vähintään ajatustasolla.

Mikään suhdemuoto ei ole joka tilanteessa hyvä. Sitä voi olla aivan hyvin toisten tilanteiden puolella ja toisia vastaan. Ihmisten leimaaminen vastustajiksi vaikeuttaa ongelmakohtien kehittämistä.

Arvostan aitoutta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Käyn säännöllisesti erilaisissa tapahtumissa. Vuosien varrella olen nähnyt muun muassa tulisirkusta, vikellystä, jäällä jonglööraamista, pellehyppyjä ja vaikka mitä muuta.

Voin lähteä niin kansallispuistoon vaeltamaan, kuin esimerkiksi teatteriin. Vuosi 2019 oli oikein merenneitoinen kun näin Kansallisbaletin Pienen merenneidon ja kaupunginteatterin musikaaliversion. Olipa siinä sitten vielä kohtuullisen kokoiselta kankaalta animaation näkeminen.

En siedä tupakansavua. Alkoholia käytän hyvin harvoin ja vähän.

Ne harvat kerrat kun olen ollut yöelämässä olen nähnyt esimerkiksi käärmetanssia ja sambaa. Käärmetanssija oli mitä todennäköisimmin Lili Sariola. Sillä ja toisella kerralla olen käärmettä silittänyt.

Parhaiten minuun uppoaa tilannekomiikka ja sanaleikkioivallukset. Mustaa huumoria en halua viljellä.

En ole oikein koskaan välittänyt penkkiurheilusta. Taitoluistelua seuraan mieluiten paikan päällä paikallisemmalla tasolla.

Esimerkiksi kalakukkoa ja tuulihattuja olen tehnyt itse.

Parisuhteelta toivon esimerkiksi luottamusta, kunnioitusta, hellyyttä, uskollisuutta, yhteistä lasta tai useampaa. Myös kirkkohäät ja lasten kastaminen ovat tärkeitä asioita.

Minulle käy vaikka olisit kauempaakin, hyvinkin eripituinen, paremmin tai vähemmän kouluttautunut. Itse opiskelin lukiopohjalta kokiksi. Lukion kurssit kävin alle kahdessa lukuvuodessa, syksyllä ennen armeijaa oli sitten vain yo-kirjoituksia.

Lisäksi olen käynyt lastenhoitokurssin ja klassisen hieronnan peruskurssin. Journalismiakin olen verkkokurssin verran opiskellut. Käytännöntyössä kuitenkin olen alaa oppinut useiden vuosien aikana vaihtelevissa määrin työskenneltyäni.

Naisessa arvostan esimerkiksi älykkyyttä, viisautta ja kärsivällisyyttä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kouvola
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: