Piivii, 49v

Sinä!! Just sinä siinä!!!

Jep. Ilm. Sanattomuus ei ole valttia täällä. Hmm. Mitähän sitä.. joo. Mä olen ..mä. Aika hyvin yksinäisyyteen varustettu ollakseen tunteellinen, ja jopa herkkä .. se ei tarkoita ettei läpi olisi menty sieltä, missä aita on korkein ja teräsbetonisin. Au. Ts.

On siis sattunutkin joskus. Henkisesti ja fyysisesti. Aina olen ollut suht rauhallinen jos et ala kiihdyttämään, koska tiettyä iän tuomaa itsevarmuuttakin on havaittavissa, muttei jääräpääsyyteen asti sentäs. Pidän siitä että pelataan avoimilla korteilla ja naisessa pidän siitä että hänkin tekee aloitteita. Elämme tasa-arvon maailmaa( minä ainakin.. ) jossa olisi perin suotavaa harrastaa toisiemme huomioonottamista sukupuolesta tms huolimatta. Se on siis huomiota. Olen kuullut ( naisen suusta) olevani ylimielinen paska, mutta tutustumisen jälkeen olenkin ollut KUULEMMA jotain ihan muuta.

Olen tarkkailija ja pidän yleensä ihmisistä. En pidä hyväksikäytöstä ( ellei se ole yhteinen sopimus...) tai muusta riistosta. En pidä tuomitsemisesta tietämättä mitä tai ketä edes tuomitsee. En pidä ehdottomuudesta joka tukahduttaa ja estää elämästä... en pidä monista muistakaan asioista esim. Valehtelusta, mutta jotta että kun tämä pitäisi myös saattaa loppuun kerron asiat lyhyesti..

Sinä.. hmm. Voisit olla kuvankaunis prinsessa tai hippityttö- 66, tai ihan jotain siltä väliltä. . Pidän kauneudesta mutta sitä on monenlaista.. mielenkiintoisia ovat ihmiset kuoren takana. Myös kuori maistuu joskus. Kröhm.

Jep. Mulla on lapsi ed. Suhteesta. Ainoa ja sitäkin rakkaampi. Meillä yht. Huoltajuus ja poju asuu siis pääasiassa äiteellään. Ainakin tällä hetkellä. Eli lapsia vastaan mulla ei todella ole mitään. Myös karva yms lapset ovat ok. Itsellä niitä ei ole.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen kaikkiruokainen eli kaikinpuolin helppo siis!!

Nojoo. Olis kivaa lukea jonkun peikkotytön tai muun naisyksilön mietteitä elävästä elämästä ja tavata.

Joten.. kiitos.

Sukupuoli
Mies
Ikä
49 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: