sirbandi1, 52v

Hei ihanuus!

Olen impulsiivinen, vähän herkkäkin, rehti hymyilevä ja lämminsydäminen mies. Matkustaminen on mieliharrastukseni ja liikun mielelläni sekä kotimaassa että ulkomailla. Pidän erityisesti junista, joilla olen matkustanut useassa maassa. En karta lentämistä, eikä se ole maapallolle niin vahingollista kuin uskotellaan, mutta en voi väittää viihtyväni lentokoneessa.

Olen luontoihmisiä, viihdyn maalla varsinkin kesäaikaan ja luontoarvot ovat minulle tärkeitä. Mökkeilen ympäri vuoden Itä-Suomessa suurehkon puhtaan järven rannalla.

Vaikka matkustaminen on yksi intohimoni, kotonakin on mukava olla ja laittaa hyvää ruokaa, kuunnella musiikkia ja lukea kirjoja. Kirjoitan myös itse. Telkkaria katson valikoiden ja usein se on vain taustalla muuta puuhaillessani. Koen eläväni kesällä ja nautin valosta sekä lämmöstä. Olen ehdottomasti kesäihminen ja sinnittelen talvet. Lapsena pidin talvista, mutta nykyisin lähinnä vain lopputalven aurinkoiset päivät ilahduttavat. Talvisin matkustan etelään vähintään kerran hakemaan auringon valoa ja d-vitamiinia, jotta jaksaa taas seuraavaan kesään. En kuitenkaan löhöile rannalla, vaan liikun ympäriinsä tutustuen paikkoihin. Yleensä matkustan uusiin maihin, koska haluan oppia ja kokea, mutta nyt korona-aikana on tullut käytyä samoissakin paikoissa matkustusrajoitusten vuoksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Elän aika tavallista vaatimatonta arkea. En pidä tavaran haalimisesta, suuruuden hulluudesta tai naapureille ja sukulaisille näyttämisestä. Pärjään ihan mukavasti ja pidän vanhasta sanonnasta: Raha ei tee onnelliseksi, mutta antaa enemmän vaihtoehtoja olla onneton! Alkoholia käytän hyvin vähän ja yksin en juo sitä koskaan. Viiniä nautin mieluiten hyvän ruoan ja seuran kera, mutta joskus saatan ottaa muutakin. Inhoan tupakan hajua ja kännissä örveltäjiä. Hyvän ruoan lisäksi nautin hyvistä keskusteluista, musiikista kotona tai konsertissa sekä iltakävelyistä lämpimän tuulen henkäillessä kevyesti.

Olisi hienoa löytää samanhenkinen ihminen jakamaan asioita, elämyksiä ja kokemuksia yhteisille matkoille sekä kulkemaan yhteistä elämän polkua sen päähän saakka. Onnellisuus löytyy perusasioista, joita täydentävät monet pienet ja suuret ilot sopivassa suhteessa. Sydämessäni on yhden tärkeän ihmisen paikka vapaana juuri sinulle!

Sukupuoli
Mies
Ikä
52 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: