santana7, 65v

Runoileva nallekarhu vapaana. Herkkä ja huumorintajuinen. Eläkkeellä Kaipaan hellyyttä ja halailua suukottelua läheisyyttä. Saatan herkistyä kyyneliin musiikista tai tunteista joita tunnen. Haluan naisen kainalooni jolle voi puhua mukavia ja suukotella.

Kirjoitan myös tuhmia runoja pyynnöstä joskus. Pidän myös leikkiä sanoilla ja käyttää kaksimielisiä ilmaisuja tutun naisen kanssa ja olen hyvä flirttaamaan. Mutta vain Sinun kanssasi. Moraalini on korkea. Kaipaan välillä myös omaa aikaa kirjoittamiseen tai nauttia luonnon hiljaisuudesta. Viihdyn kotona tai sisällä olosta. Mutta kesämökillä vastapainona luonnosta ja rauhasta. Haluaisin kiertää Suomea matkailuautolla. Myös meri purjehdus ja veneily on lähellä sydäntäni. Minulla on jo yksi rakkaus ja se on meri. Toista rakkautta kaipaan vielä enemmän, sinua. En halua sitoa sinua kiinni mihinkään paikkaan tai itseeni jatkuvasti. Riittää kun olet lähellä ja tiedän sen. En ole mustasukkainen. Olen oppinut luottamaan suhteessa toiseen. Vaikka olen siitä saanut haavoja ja pettymyksiä. Tiedän kuitenkin että suhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen kiintymykseen hellyyteen ja rakkauteen. Rakkauden perässä muutin Helsingistä Hyvinkäälle. Tämä on hieno ja rauhallinen kaupunki. Mutta voin muuttaa myös luoksesi muualle tai lähelle Sinua jos niin haluat Voin ehkä hankkia myöhemmin meille yhteisenkin asunnon jos haluat. Erosta sen verran että siitä on 5 vuotta. Vaimo löysi nuoremman miehen. Aika parantaa haavat ja asia on jo surtu. Olimme hyviä ystäviä ja kysyn usein häneltä neuvoja kodin asioissa kuten pyykinpesussa ja terveysasioissa. Sallittakoon iloni että tämä hänen uusi mies on mustasukkainen. Kysyy miksi soitan niin usein x vaimoltani. LISÄYS: ex vaimo on nyt edesmennyt.

Jos haluat olla jatkuvasti menossa. En ehkä ole Sinulle oikea. Jos pidät yhteisistä tv hetkistä yhdessä sohvalla kainalossani se olisi mukavaa. Mutta pitäähän sitä muutakin olla. Nautin musiikista paitsi humpasta:) Niin vanha En ole. En vaadi että osaat soittaa Mutta se olisi minulle suuri ilo. Toivon että pidät kaikenlaisesta musiikista. Sekin voisi olla yhteinen ilomme. En osaa tanssia, ellet opeta. Pidän eläimistä, edenkin koirista. Kissojenkin kanssa tulen toimeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tässä oma runoni:

Kaunis naiseni mun. Tiedät kai olen jo sun. Kaipaan jo kovasti sinua. Ehkä sinäkin ajattelet minua. Olisi ihanaa kanssasi rannalla. Kävellä pehmeällä sannalla. Hymyillen käsi kädessä. Kahlata kanssasi vedessä. Laskeva aurinko kultaa sun hiuksesi. Voi kun haluaisin luoksesi. Suukoilla sinut haluan peittää. Alkaa mulla jo päässä heittää. Se on tämä rakkauden huuma. Alkaa tulla mullekkin kuuma. Minne tämä tie johtaa. Ja kenet siellä kohtaa. No luoksesi olen menossa. Pää ylpeästi kenossa. Otat minut ovella ujosti vastaan. Halaan sinua etkä pane vastaan. Hengityksesi alkaa kiihtyä. Ja minä paremmin viihtyä. Katsot minua syvälle silmiin. Tahtoisin tämän vangittua filmiin. Otat minua kiinni kädestä. Vedän oven kiinni perästä. Tuli meille lopussa hoppu. Ja nyt tuli runooni ihana loppu.

Sukupuoli
Mies
Ikä
65 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Hyvinkää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: