• santana7
  • 62 vuotta
  • Hyvinkää
  • Mies etsii naista

santana7

Runoileva nallekarhu vapaana. Herkkä ja huumorintajuinen. Eläkkeellä Kaipaan hellyyttä ja halailua suukottelua läheisyyttä. Saatan herkistyä kyyneliin musiikista tai tunteista joita tunnen. Haluan naisen kainalooni jolle voi puhua mukavia.
Kirjoitan myös tuhmia runoja pyynnöstä joskus. Pidän myös leikkiä sanoilla ja käyttää kaksimielisiä ilmaisuja tutun naisen kanssa ja olen hyvä flirttaamaan. Mutta vain Sinun kanssasi. Moraalini on korkea. Kaipaan välillä myös omaa aikaa kirjoittamiseen tai nauttia luonnon hiljaisuudesta. Viihdyn kotona tai sisällä olosta. Mutta kesämökillä vastapainona luonnosta ja rauhasta. Haluaisin kiertää Suomea matkailuautolla. Myös meri purjehdus ja veneily on lähellä sydäntäni. Minulla on jo yksi rakkaus ja se on meri. Toista rakkautta kaipaan vielä enemmän, sinua. En halua sitoa sinua kiinni mihinkään paikkaan tai itseeni jatkuvasti. Riittää kun olet lähellä ja tiedän sen. En ole mustasukkainen. Olen oppinut luottamaan suhteessa toiseen. Vaikka olen siitä saanut haavoja ja pettymyksiä. Tiedän kuitenkin että suhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen kiintymykseen hellyyteen ja rakkauteen. Rakkauden perässä muutin Helsingistä Hyvinkäälle. Tämä on hieno ja rauhallinen kaupunki. Mutta voin muuttaa myös luoksesi muualle tai lähelle Sinua jos niin haluat Voin hankkia myöhemmin meille yhteisenkin talon jos haluat. Erosta sen verran että siitä on 2 ja puoli vuotta. Vaimo löysi nuoremman miehen. Aika parantaa haavat ja asia on jo surtu. Olemme ystäviä ja kysyn usein häneltä neuvoja kodin asioissa kuten pyykinpesussa ja terveysasioissa. Sallittakoon iloni että tämä hänen uusi mies on mustasukkainen. Kysyy miksi soitan niin usein x vaimoltani.
Jos haluat olla jatkuvasti menossa. En ehkä ole Sinulle oikea. Jos pidät yhteisistä tv hetkistä yhdessä sohvalla kainalossani se olisi mukavaa. Mutta pitäähän sitä muutakin olla. Nautin musiikista paitsi humpasta:) Niin vanha En ole. En vaadi että osaat soittaa Mutta se olisi minulle suuri ilo. Toivon että pidät kaikenlaisesta musiikista. Sekin voisi olla yhteinen ilomme.

Ikä
62 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hyvinkää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!