• spaceman
  • 41 vuotta
  • Forssa
  • Mies etsii naista

Onnea etsimässä, autatko?

Hei utelias nainen!
Tässä olisi 41 vuotias sinkku. Jouduin muuttamaan Forssaan työn perään. Täällä Forssan kaltaisessa pikkukaupungissa huomaan viettäväni paljon aikaa yksin. Elämän täytää työ, kuntosali, elokuvien ja tv-sarjojen katselu. Välillä olisi myös kiva päästä arjesta eroon ja lähteä matkaan jonnekin kauas. Tosin yksin matkustaminen ei ole niin mielekästä kuin kumppanin kanssa.

Tulen hyvin toimeen omillaan joten elämän puitteen sinkun näkökulmasta ovat kunnossa, mutta se oikea puuttuu. En halua olla sinkku, ihminen on kuitenkin sosiaalinen eläin ja pärjää parhaiten, kun on kumppani vieressä.

En polta, ja käytän alkoholia vain harvoin, joten baareissa pyöriminen on jäänyt vähäiseksi. En usko, että baari olisi sopiva paikka tavata fiksu nainen, jonka ajatusmaailma olisi lähellä omaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivon kohtaavani naisen, joka viihtyisi viettämässä iltaa kotona ja välillä ravintolassa. Ihannekumppanini olisi vastuullinen ja maanläheinen, ei polttaisi ja käyttäisi alkoholia kohtuudella. Arvostan kumppanissa luotettavuutta, koska luottamus on se pohja jonka varaan voi solmia kestävän suhteen.

Luonteltaan olen rento ja rauhallinen tyyppi. Viihdyn hyvin itsekseni, mutta yksin oleminen ei tee onnelliseksi. Olisi hienoa kohdata samanhenkinen nainen, jonka kanssa voisi jakaa elämän. Yhdessä kun on paljon kivempaa olla kuin yksin. :-)

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Forssa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!