• James Bonde
  • 39 vuotta
  • Siuntio
  • Mies etsii naista

James Bonde

Här finns en ungdomlig man som är lojal och har egna åsikter. Till yrket är jag lantbrukare och är därmed van med kroppsligt arbete och annat vad livet på landet innebär. Det betyder också att det finns vissa begränsningar vad gäller aktiviteter här i närheten, men bl.a. är jag intresserad av historia, motion, filmer, böcker och spel. Listan kan dock lätt utökas, så nya hobbyer är välkomna. Jag bör också nämna att jag inte har något emot att resa, men p.g.a. mitt jobb infaller ”semestern” under vinterhalvåret.

Jag är till en början tystlåten, men är mer talför när jag känner personen och pratar då gärna. Dock är jag i första hand lyssnaren som med jämna mellanrum utmärker sig för sin sarkastiska humor. Mina åsikter uttrycker jag oförbehållsamt, så jag är ärlig men inte alltför taktfull. För dig som uppskattar en okonstlad person är jag därför ett bra val.

Jag anser mig inte vara en fanatisk anhängare av hälsosam livsstil, men försöker visserligen hålla mig på den hälsosammare sidan. Jag hoppas att du också har sunda levnadsvanor.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vad söker jag då här? I första hand är det vänskap som jag siktar på, men ett stadigt förhållande är inte heller fel om jag hittar den rätta personen. One night stands är jag inte intresserad av. Är du tålmodig, har en sund livsstil och är öppen för annorlunda och i viss mån gammalmodiga synpunkter ligger du bra till.

Sama suomeksi.

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Siuntio
Millä mielellä
En tiedä
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!