saija81, 42v

Hei

Tähän pitäisi kai laittaa mitä ettii ja miks ettii. Kai sitä toista ihmistä kaipaisi rinnalle kulkemaan. Ehkä läheisyyden kaipuukin löytyy. En ole hakemassa yhden illan juttuja vaan sellaista jonka kanssa voisi jakaa niin arjen ilot kuin surut ja keskustella syvällisesti aiheesta kuin aiheesta. Ajattelin koittaa tätä, jos löytyis joku kiva tuttavuus.

Luen jonkin verran ja seuraan ajankohtaisia juttuja. Opiskelen jatkuvasti jotain uutta.

Tykkään hyvästä ruuasta, elokuvista (Katson niitä jonkin verran, mutta elokuvateatterissa tulee käytyä harvoin. Viihdyn kotona vaikka ulkoilusta nautinkin.

Mulle ulkonäkö ei ole se juttu, koska olen huomannut ettei kuvan kattelulla ole merkitystä siihen millainen tyyppi on. Toisaalta kuvalla saa kyllä huomion ehkä.

Sen verran maailmanparantaja luonnetta löytyy, että olen vegaani. Sun ruokavalinnalla ei sinällään ole väliä kunhan et ehdottomasti kieltäydy kasvisruuasta silloin tällöin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tykkään koirista ja kaverinani onkin pieni sheltti. Miehestä voin luopua, mutta koirasta en.

Tykkään taiteesta. Tykkään piirtää ja maalata, saatan olla taiteellinen, mutta runoilla en osaa. Osaan omasta mielestäni maalata ja piirtää kohtuullisesti. Valokuvaus on kanssa ihan jees, kamerakin löytyy.

No joo ne tietokoneet. Siis tykkään tietokoneista, kännyköistä, tableteista ja kameroista. Etenkin filmikameroista. Smenat ja muutama muu filmikamera on tullut testattua. Toki digikamerakin löytyy.

Mitähän vielä..? Loppu selviää kysymällä.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Savonlinna
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Ystäväksi, Etsintäkuulutus!, Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: