sinkkumies, 38v

Lämpöä päivääsi muru =)

Hei Sinä Aurinkoinen Nainen!

Tosi kivaa, kun klikkasit minun profiilini auki!

Olen mallia 85- vähän ajettu, hyvässä kunnossa oleva naista arvostava ja kunnioittava nuorimies. Olen kiltti ja kohtelias, mutta omaa tahtotilaakin löytyy tottakai, täysin tossukka ei pidä olla, eihän? =)

Olen enemmän kissamies, kuin koiraihminen. Tulen siis hyvin toimeen kaikkien mirrien kanssa.

Lasten kanssa olen vähän varuillani, koska minulla on hyvin olemattomasti kokemusta heistä. En kuitenkaan poissulje lasten hankkimista jossain vaiheessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Käyn sujuvasti kaikissa sosiaalisissa riennoissa, mutta olen tyyliltäni enemmänkin introvertti. Mutta en kaihda festareita tai illanviettoja, ne ovat elämää rikastuttavia juttuja. Tykkään sosiaalisista ihmisistä ja itsekin olen, kunhan päästään sinuiksi ja uskallan alkaa jaarittelemaan. Minusta voi saada aluksi aika aran pojan vaikutelman, mutta se on vain hetki,- sen voin taata.

Olen mukana järjestö- ja yhdistystoiminnassa, yhteiskunnalliset asiat ovat lähellä sydäntäni.

Peruselämään kuuluvat asiat ovat kunnossa.

Yhdessä pidemmässä parisuhteessa olen ollut ja sillä tavoin yhteiselämän pelisäännöt ja lainalaisuudet ovat tuttuja. En etsi yhden illan viihdekeikkoja, enkä leiki ihmisten tunteilla, koska olen itsekin suhteellisen herkkä ja empaattinen kaveri.

Olisi todella kivaa saada sinusta seuraa kuuntelemaan musiikkia kanssani, tykkään erityisesti ulkomaalaisesta ja suomalaisesta popista ja rokista,- vuosikymmenistä riippumatta. Genrestä toiseen.

Tykkäisin todella kovasti, jos pitäisit jääkiekosta, koska olen aika pahasti haksahtanut kiekkoilun maailmaan, olisi todella kivaa hommata sulle lätkäpaita =)

Urheiluharrastuksista tulee plussaa, mutta lenkkeilyseuraankin olen tyytyväinen. Aktiivisuus ja tekemisen into ovat ihania ominaisuuksia ihmisessä =)

Rakkauteen kuuluu toisen huomioiminen ja hyvänä pitäminen, sitä minulta kyllä saat. Olen lämmin ihminen.

Keholliset rajoitteet, kuten CP-vammani ja epilepisiani ovat sellaisia asioita mitkä kuuluvat arkeeni, mutta niiden kanssa pärjään hyvin. Sinun ei tarvitse miettiä, että olen etsimässä itselleni avustajaa tai elättäjää. CP-vamma ei estä liikkumista, mutta se muokkaa sitä jonkun verran. Ei kuitenkaan paljoa. Olen matkustanut mm. Thaimaahan ja käynyt huristelemassa norsuilla ja patikoimassa vuoristossa.

Otathan rohkeasti yhteyttä taikka vastaathan viestiin, kun se sinun laatikkoosi napsahtaa?

Lämpöä päivääsi muru! =)

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: