• cTears
  • 37 vuotta
  • Forssa
  • Mies etsii naista

Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Olen se pitkä tukkanen nuori mies, joka syystä tai toisesta on aina jäänyt mietiskelemään asioita, mutta se on osa minua, en hae mitään seikkailua koska elän sitä joka päivä, enneminkin kumppania, jotain pysyvää jos sellasta nyt on. Jotainkin keneen voi luottaa ja turvautua kun maailma potkii päähä, vaikka tekeekin sitä harvoin, en ole murehtivaista persoonaa, ennenminkin positiivinen,miksi pitäs ottaa hermoo jostain asioita jolle voi nauraa, toki on asioita joihin on syytäki vähän aukasta suutaan loppujen lopuks haluan uskoa parempaan huomiseen, ajatelematta sitä tänään tai sen tapahtumia.

Ehkä tuo kertoo minusta jotain, tai ainakin toivon niin.
Hassua että on aina se tunne että on niin erillainen kuin muut, en osaa kuvailla sitä, mutta mitä muiden juttuja kuuntelee niin omat mielipiteet menee niin paljon niitä vastaan että välil tuntuu et olen toiselta planeetalta, sama koskee arvoja ja elämäntyyliä.
Olen siis kutakuinkin taivaanrannanmaalari joka haluaa tietää elämän syvälisistä asioista enenmän, miettien asioita taivaan ja maan väliltä, keskustellen niistä, nauraen ja kuunnelen musiikkia, toki normaalit päivät menee duunia painaes.Haluan tehdä sen oman polkuni tämän elämän lävitse, toivoen että jonkun toisen polku kohtaa minut siinä varrella. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa,kiltti, kunnioittava, rehellinen ja luotetava, ehkä nämä piirteet ovat myös vaikutaneet hyvän huumorintajun kanssa kaveri ympäristöön.
Vaikka sitä haluaisi vaihtaa monta asiaa itsestään niin todella onnelinen olen elämääni ja ehkä se on tärkeintä. Osata olla onnelinen. Loppujen lopuksi olen ihminen joka ajatelee enenmän sydämellä kuin järjellä, sen on ainakin kaveripiiri huomannut.

"Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi. Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa."

Ikä
37 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Forssa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!