Penoojatar, 54v

Olen keskeneräinen nainen jonka koti ja sydän kaipaa toista ihmistä jakamaan arjen ilot ja surut.

Aina joskus tulee tunne, että olisi se sittenkin kiva, jos olisi se kumppani jolle kertoa ne arkiset asiat, höpötellä niitä näitä, mennä kahville, leffaan, teatteriin, ajelemaan päämäärättömästi jonnekkin tai istua kotoisasti sohvalla ilman kiirettä. Pidän eläimistä, luonnosta, koti-illoista ja läheisyydestä. Tykkään kävellä metsäpoluilla ja tehdä päiväretkiä ilman päämäärää joko ihan kävellen tai sitten moottoripyörän satulassa istuen.

Olen rento tyyppi, joka ei jaksa jokaisesta pienestä asiasta stressata. Mutta Olen myös se vakavasti otettava aikuinen ihminen, joka puhuu, kuuntelee ja keskustelee erillaisista asioista hyvinkin syvällisesti. Luonteeltani olen herkkä ja haavoittuva, mutta kuitenkin hyvin suorasanainen ja itseppäisyyttäkin löytyy. Voisin myös luokitella itseni mukavuudenhaluiseksi ja kotona viihtyväksi tapaukseski. Mökkielämää rakastan ja kaipaan. Myös veneily kiinnostaa tosin siitä olen päässyt nauttimaan vaan hyvin vähän. Baareissa en enään jaksa hilluilla, niistä sain nuorempana tarpeeksi. Niin ja joo.... Rakastan yllätyksiä...siis ihania sellaisia.

Asustelen omakotitalossa maalaismaisemissa vaikka tuo kymppitien vilske tuossa vieressä soikin. Tällä hetkellä minulla on asuinkumppaninani pelkästään kissa... tuohon toivoisin muutosta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hyvä arki on minulle parisuhteen tärkein elementti, laitan mielelläni esimerkiksi ruokaa yhdessä kumppanini kanssa. Joten kysymys kuuluupi.... oletko sinä juuri se joka haluaisi antaa tuon hyvän arjen minulle?

Niin ja jos nyt ei ole jo tullut selväksi... olen transsukupuolinen nainen jonka polku on vielä alkupuolella vaikka tätä elämää olen elänytkin jo monen monta vuotta.

Sukupuoli
Muun sukup.
Ikä
54 v
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Trans
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: