• CrazyDiamond
  • 39 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Puutarhuri-basisti-gentlemannipervo

Hyvin optimistinen ja sosiaalinen introvertti tässä terve! Siis jos pitää kategorisoida itseään, jotkut eivät siitä pidä, peace be with you, jotkut rakastavat kalenterisulkeisia ja oletettavasti kategorioita. En tiedä enää mistä kirjoitan, joten mennään eteenpäin --> !

Jos sanoisin että olen viinistä pitävä, wanderlustissa elävä kulinääri, niin olisin varsin geneerinen tindermatch...joten mennäänpä eri reittiä ;) ...
Minulle nimittäin ei juuri viini, tai muukaan alkoholi maistu, mutta vissy on kova juttu ja voisipa tässä vaikka kesäsimatkin pläjäyttää. Intohimoinen puutarha-alan ammattilainen, sivumainintana diplomibasisti, kummatkin työllistävät. Intohimo tosin on myös harrastukseni, kellä muulla on takapiha täynnä mulperintaimia?
Intohimosta puheenollen....arvostan suuresti jos sullakin on intohimo! Se inspiroi, joten avaa suusi ja anna vaahdon lentää suupielistä kertoessasi minulle vaikkapa ristipistotöiden salaisuuksista :) .

Harrastan ruumiinkulttuurissa sekalaista boulderointia ja salia, sen reippaan luontoliikuskelun lisäksi, tässä myös arvostan jos olet säännönmukainen liikkuja.
Mitäpä muuta? Maaseutuihminen, en ehkä näe itseäni kuitenkaan kaupungissa asumassa lopun ikään, sori vaan te jotka rakastatte Kallion pöhinää :D .
Kestävä kehitys on tärkeää, kaikki teot joilla autat pieniä pörriäisystäviämme, isompia otuksia ja maata sekä sen kasvustoa ovat minun silmissäni tuplaplussan arvoisia!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Fyysisesti naismakuni on sopusuhtainen/hoikka/urheilullinen, en kiellä pitäväni estetiikasta naisvartalossa, ja eritoten jonkinlainen maaginen kombinaatio lihaksikkaiden/jäntevien reisien sekä piukan pepun välillä yhdistettynä vyötäröön on mannaa liskoaivoilleni. Ja nenä, nenä on tärkeä olla olemassa.
Vieläkö luet? Hyvä, lopuksi totean, että olen kenties seksipositiivinen, kenties kinky. Seksi ja seksuaalisuus ei ole mulle vakan alla pidettävä juttu, vaan kiehtova asia josta voi vääntää juttua, vertailla, ja harrastaa. Halussa on pitkä parisuhde, mutta en näe syytä olla pitämättä hauskaa matkan varreella (vaikka siellä parisuhteessa onkin ne KAIKISTA hauskimmat tivolit, he he). Joten tähän on hyvä lopettaa lukeminen, jos et halua selvempiä asioita lukea mistä pidän.
..
..
..
..
Okei! Pidän rajusta seksistä jossa itse olen ohjaava tekijä/dom. Kierot ja pervot jutut on mieleen, verbaliikka mukana, ja erityisesti peppuleikit. Joko pelästyit?

Eipä tässä muuta tällä kertaa ;) .

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!