Kolzberg, 40v

Jos vain tahdot, tähän viereesi istumaan jään

Paljon on jo tullut tähän ikään mennessä nähtyä ja koettua. Vähintään kolmasosa Suomea on tullut kierrettyä joko opiskelujen tai työn perässä. Takana on niin akateemisia kuin ammatillisiakin opintoja, mutta oman paikkani olen toistaiseksi löytänyt ravintola-alalta. Perhe ja ystävät on parhaita mitä voi vaan toivoa. Elämän peruskomppi alkaa siis olla koko lailla hallussa. Vielä puuttuisi vaan Se Joku. Se jonka viereen käpertyä illalla pitkän työvuoron jälkeen, ja jonka kanssa iloita niistä hetkistä jolloin maailma on kaunis ja hyvä.

Olen toisaalta läheisyydenkipeä, toisaalta kaipaan ajoittain vain omaa rauhaa. Vieraassa seurassa saatan alkuun olla ujo ja varautunut mutta vauhtiin päästyäni minusta kuoriutuu sosiaalinen ja spontaani persoona. En ole ainakaan kuullut että kellään olisi ollut kanssani tylsää.

Kiinnostuksenaiheeni vaihtelevat laidasta laitaan. Pystyn keskustelemaan henkevästi niin 30-vuotisesta sodasta ja sen merkityksestä Euroopan pitkäaikaiseen kehitykseen kuin viimeisimmän UFC-illan tuloksistakin. Mutta pohjimmiltaan musiikki, elokuvat, pelaaminen, historia ja vieraat kulttuurit. Nuo asiat saavat tämän kokkipojan syttymään.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat tietää lisää.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: