Lonely_Wolf63, 63v

Oot liian kaunis häpeemään...

Kaipaatko piristystä, seikkailua, jännitystä, keskusteluja, peuhaamista tai rentoa olemista? Suuria tunteita ilman velvoittavia sitoumuksia? Omaat rohkeutta elää omaa elämääsi kuten itse haluat, sinulla on kokeilunhalua, omaat hyvän itseluottamuksen ja olet suvaitsevainen. Jos, niin olet etsimäni!

Usein katseeni tarttuu pienikokoiseen (lue lyhyehköön), hoikka/normivartaloiseen naiseen, jonka huulilla on hymy.

Empaattisuus, herkkyys, positiivisuus, välittömyys ja aitous kuvaavat minua hyvin. Olen miehekäs oman tieni kulkija, mutta en yksinäinen susi. Omaan hyvät sosiaaliset taidot, tunneäly kuuluu ominaisuuksiin, nautin keskustelemisesta, huumorintajua löytyy ja kanssani on helppo olla ja tulla toimeen. Harteikas, sopusuhtainen vartalo ja siisti parta & hiukset.

Minuun on helppo tutustua ja kanssani on oikealla tavalla helppo olla. En todellakaan ole ripustautuja, menneestä jauhava, katkeroitunut, tai mustasukkainen. Elän ja nautin elämästä, vielä kun elän!

Elämän suhteen olen avoin, avarakatseinen ja kokeilunhaluinen. Vanilja maistuu minulle oikein hyvin, mutta välillä se kaipaa piristäviä mausteita maistuakseen entistä paremmalta. Omaan hyvän kielitaidon ja olen viriili. Osaan ja haluan huomioida sinut ja haen aidosti yhteistä nautintoa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

"Sä alat vihdoin viimein käsittää ettet sä tarvii lupaa keneltäkään

Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää

Joten anna mennä joten anna mennä"

Pidän huolta itsestäni, en tupakoi, eikä alkoholi ole kovin tärkeässä roolissa elämässäni.

Minulle riittää oikein hyvin yksi FWB-ystävä. Ei ole tarvetta hakea kokemuksia yhden yön iloista, vaan osaan arvostaa laadukasta ystävyyttä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
63 v
Etsin
Naisia, pareja ja muun sukup.
Asuinpaikka
Seinäjoki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: