• Minttune
  • 41 vuotta
  • Akaa
  • Nainen etsii naista

Vähän sitä sun tätä tarjolla

Jyrkkä ei miehille! En tarvitse teiltä yhtään viestiä ja delete-nappi viuhuu kuitenkin.

Nyt uutta yritystä vanhoilla mainoksilla kehiin, kun edellinen kokeilu tyrkyttää itseäni seuranhakupalveluita käyttävän kansanosan ihmeteltäväksi epäonnistui.

Ja tästä se lähtee: Täällä pitkä ja hoikka vaalea nainen etsii jotain jännää ja kirjoittelee vähän sitä sun tätä itsestään. Itse en pidä toisen ihmisen ulkonäköä kovinkaan merkittävänä asiana, mutta persoonallisuus on plussaa. Ei tarvitse olla siro ja hoikka. Toiset tykkää muhkummista, jne ;)

Luonteeltani olen tyypillinen bimbo blondi, vaikkakin oikeastaan aika ujo ja hiljainen, mutta tykkään möläyttää aina jotakin sopimatonta johonkin väliin. Yleensä mua ei tarvitse kuitenkaan kauheasti hävetä. Ja siitä toivottavasti ollaan sitten yksimielisiä, että parhaat jutut ovat kaksimielisiä ;)

Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole. En jaksa liikuntaakaan nykyään kovin aktiivisesti harrastaa. Ihan hyvin olen pysynyt kunnossa ihan hyötyliikunnalla työssä ja kotona, sekä suht järkevällä ruokavaliolla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pidän kovasti taiteista, mutta en itse ole taiteellinen. En osaa piirtää, paitsi jos pääjalkaiset lasketaan. Lähinnä musiikkia tietokoneella olen joskus yrittänyt tehdä, mutta onneksi ne tekeleet melkein kaikki ovat tuhoutuneet. Olen myöskin soittanut rumpuja joskus vuonna nakki. Musiikkimakuni on sellainen, että melkein kaikki menee, mutta tekno menee lujimpaa ja niitä loppujakin jotka eivät mene, ainakin yritän ymmärtää. Musiikki soi melkein aina kun oon kotona.

tyylitaju minulla on useimmiten olemassa, mutta käytännön toteutus sen kanssa on välillä vähän niin ja näin. Useimmiten mielummin ylipukeutunut. Toisinaan pukeudun hörhöksi :O Turha yrittää olla huomaamaton kuin harmaa hiiri, koska olen näin helvetin pitkä :D Oon jopa saanut palautetta, että hiusten väri mulla vaihtuu useammin kuin alusvaatteiden, mikä olisi ollessaan totta jo hieman noloa minullekin. En meikkaa paljoakaan. En vielä ole kokenut tarvitsevani pakkeleita, vaikka tuota ikääkin alkaa jo olla, mutta silleen kevyesti täytyy vähän jotain pientä laittaa.

Olen melkein jonkinasteinen tietokoneen suurkuluttaja. Kulutan aikaani trollaamalla netissä vähän siellä sun täällä. En kuitenkaan harrasta pelaamista juurikaan. Korkeintaan pari erää jotain Tetristä joskus.

Leivon paljon kaikenlaisia herkkuja ja toisinaan kokeilen kaikenlaista uutta. Varsinainen ruuanlaitto ei kuitenkaan ole mun juttu, eli kannattaa suhtautua hieman varauksella noihin mun läskisooseihin, sun muihin ihme sörsseleihin :D En kyllä kovin paljoa tykkää syödä lihaa, mutta en silti kasvissyöjäksikään ole alkanut.

Pidän eläimistä, mutta itse olen tähän saakka kokenut olevani niin vastuuton, että en sellaista ole ottanut itselleni. Joskus vähäksi aikaa hoitoon vain. Olen jopa opiskellut eläintenhoitajaksi. Pelkään isoja koiria vähän, siis sellaisia ylisuuria rotuja.

Teen jonkinverran kaikkia käsityöjuttuja, tai ainakin aloitan kaikenlaista ja sitten niillä on tapana jäädä jonnekin nurkkiin pyörimään keskeneräisinä. Olen myös harrastanut keramiikkaa ja korujen tekoa, mutta ne ovat nyt toistaiseksi määrittelemättämän mittaisella tauolla. Muutenkin teen kaikenlaisia DIY -juttuja.

Aika harvoin tulee käytyä missään baareissa, mutta kunnon bileet toisinaan on kyllä paikallaan. Ja melkein aina ainakin melkein selvinpäin. Mulla on kyllä melkoinen bilehileen luonne, mutta vanha ei enää jaksa.

Työkseni teen suorittavaa työtä, jossa saa nähdä käsiensä jäljen. Teknisellä alalla olen. Oon tottunut tekemään itse kaikki ns. miesten työt: luon lumet pilkon puut ja korjaan autot, jne... Ei tartte auttaa :D

Asun pienessä omakotitalossa maaseudulla ja käyn arkipäivisin kuluttamassa aikaani työpaikallani Tampereella, minkä jälkeen tulee usein eksyttyä jonnekin vaikka shoppailemaan ja kuluttamaan lisää aikaa. Ehkä olisi kiva kuluttaa sitä myös sinun kanssasi.

Ehkä jatkan tähän juttua tärkeämmistä asioista joskus myöhemmin. Vai tutustutaanko?

Ikä
41 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Akaa
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!