Teknokeisari, 30v

FWB Pk-seudulta ja ehdotuksia otan vastaan !?

Oon tosiaan astetta hullumpi stadilainen juippi ja haen siis vähän seikkailunhaluista naista/paria pitämään mieletön loppukesä uusia kokemuksia keräilemällä ;)

Ensisijassa haluun löytää samantyylistä kumppania ettimään ultimaattista mielihyvää, eli siis pitäis olla mahdollisimman avoimilla mielillä ja valmiina uusiin kokeiluihin ;D

Musta sen verran kuvausta, elikkäs en ole mikään supermalli taikka 200kg kasa lihasta mutta itsevarmuus o​n ainakin kohdallaan!

Oon itä-helsingistä päin kotosin ja töikseni teen promoottorin hommia enimmäkseen, mutta ajan myös taksia kun tarvis tulee.

Ikää löytyy 28v ja mitat o​n 175cm/80kg about.. Toiveena o​n että asuisit n.100km sisällä Helsingistä mutta mulla o​n auto joten sillä ei niin merkitystä :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sun ikäsi/ulkonäkös puolesta mulla ei oo erityisempii vaatimuksia. Pääasia että oot valmis pitämään kunnolla hauskaa ilman estoja<3

Mulle voi ehdotella kaikenlaista ilman ujostelua, joten pistähän viestii. Friends with benefits tyyppinen satunnainen suhde olis just jees mut en mä kieltäydy tietenkään jos vakavammaksikin menee ;)

Oon kans avoin tekemään videoita alastonsuomeen jos löytyy sopiva vastanäyttelijä tai vaikka parikin jos siis kimppahommat natsaa.

Lempparipuuhiin mul kuuluu kielitaitojen harjottelu eli toivottavasti innostaa ;D Tulkaa tutustumaan niin sovitaan aika ja paikka

Oon siis 29 vuotias mies normaalikropalla varustettuna Helsingistä mutta välimatkat ei ole ongelma koska auto löytyy :)

Sukupuoli
Mies
Ikä
30 v
Etsin
Naisia ja pareja
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: