• b.u.r.n.i.n
  • 39 vuotta
  • Imatra
  • Mies etsii naista

Kumppanuutta etsimässä :)

Moi!

Olen 39-vuotias mies täältä Kaakkois-Suomesta. Muutaman vuoden kestäneen sinkkuna olemisen jälkeen olen taas etsimässä elämänkumppania ja seurustelusuhdetta. Etsin lähtökohtaisesti 28-42 -vuotiasta suomalaista, lapsetonta ja savutonta naista koko Suomen alueelta.

Itsestäni voin kertoa sen, että olen kohtelias, rauhallinen ja pohdiskeleva mies. Lisäksi olen luotettava, haluan esim. pitää kiinni sovituista tapaamisista sekä yhdessä tehtävistä asioista.

Yleisesti kerrottakoon, että olen laskentatoimen tradenomi ja taloushallinnon/IT-alan työnhakija. Tosin, tällä hetkellä olen osa-aikaisena eräässä graafisen alan yrityksessä.

Harrastan kuntosaliliikuntaa, paritanssia ja olen mukana yhdistystoiminnassa. Olen myös ollut muutaman kerran Couchsurfing-hostina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaipaan mahdolliselta seurustelulta esimerkiksi yhdessäoloa, yhteisiä hetkiä, yhdessä tehtäviä asioita sekä tietenkin keskinäistä läheisyyttä ja hellyyden osoituksia.

Toki ymmärrän sen, että mahdollisessa suhteessa tulee olla omaa tilaa ja aikaa itselle, joten pidän myös sitä tärkeänä osana mahdollista seurustelua.

Pitkää välimatkaa en sinällään näe ongelmaksi tutustumisen alkuvaiheessa, moderni viestintäteknologia sekä julkinen liikenne tuovat siihen omat ratkaisunsa. Ottaen toki huomioon vallitsevan poikkeustilanteen tai sen muuttumisen.

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Imatra
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!