• b.u.r.n.i.n
  • 41 vuotta
  • Imatra
  • Mies etsii naista

Kumppanuutta etsimässä :)

Moi!

Olen 41-vuotias mies täältä Kaakkois-Suomesta. Muutaman vuoden kestäneen sinkkuna olemisen jälkeen etsin elämänkumppania seurustelusuhteeseen. Etsin lähtökohtaisesti 30-44 -vuotiasta, vapaata, lapsetonta ja savutonta naista koko Suomen alueelta.

Itsestäni voin kertoa sen, että olen avoin, kohtelias ja luotettava mies. Kerron itsestäni sen minkä osaan, haluan olla asiallinen ja pitää sovitusta kiinni. Huumorintaju absurdi ja kuiva.

Yleisesti kerrottakoon, että olen laskentatoimen tradenomi ja taloushallinnon/IT-alan työnhakija. Olen kuitenkin velaton, en polta ja alkoholin käyttökin on vähäistä, korkeintaan 1-3 annosta kuukaudessa.

Harrastan kuntosaliliikuntaa, pyöräilyä ja olen mukana yhdistystoiminnassa. Paritanssia olen myös harrastanut muutama vuosi sitten.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaipaan mahdolliselta seurustelulta esimerkiksi yhdessäoloa, yhteisiä hetkiä, yhdessä tehtäviä asioita sekä tietenkin keskinäistä läheisyyttä ja hellyyden osoituksia.

Toki ymmärrän sen, että mahdollisessa suhteessa tulee olla omaa tilaa ja aikaa itselle, joten pidän myös sitä tärkeänä osana mahdollista seurustelua.

Pitkää välimatkaa en sinällään näe ongelmaksi tutustumisen alkuvaiheessa, moderni viestintäteknologia sekä julkinen liikenne tuovat siihen omat ratkaisunsa. Haluan käydä merkityksellisiä keskusteluja sekä tavata kasvotusten kummallekin sopivalla ajalla. :)

Yksi tulevaisuuden haaveeni olisi kiertää maastopyöräillen ympäri esimerkiksi Saimaata, Lappia tai ajaa länsirannikko päästä päähän. Paras asia tuossa voisi olla hyvä matkaseura. Lähdetäänkö yhdessä? :)

p.s. Mikäli saat asiallisen ja kohteliaan viestini, niin olethan ystävällinen ja vastaat siihen myös jotain omin sanoin, kiitos. :)

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Imatra
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!