• Jucifer83
  • 39 vuotta
  • Oulu
  • Mies etsii naista

Etsin naista, joka ei pelkää pyörätuolia

Hei, olen tällainen hieman yksinäinen taiteilijasielu, ainakin vielä hetken oulussa asuva hevimies. Olen tällainen kaljupää pujoparralla, joka on savuton, eikä tavallisuudesta poiketen käytä suomalaisten "perusjuomaa" alkoholia. Intohimot ovat musiikki, elokuvat, videopelit, kirjallisuus ja tietysti naiset. Kirjoitan kaikenlaista ja kansien väliinkin niitä saan. Kirjoitin mm. runoja sisältäneen omaelämäkerran ja muuten aika fantasia/scifi-tekstejä. Musiikkia tulee tehtyä. Leffassa tykkään käydä ja niitä kämpilläkin hyllyt pullollaan. Että tervetuloa vaan mun kans niitä vahtaamaan. Joudun nyt paljastamaan, että olen pyörätuolissa. Ei sitä pakoonkaan voi päästä.

Kesäksi haluaisin saada naisseuraa. Kesäksi tai pitemmäksikin aikaa jos kemiat kohtaavat. Olen kuitenkin muuttamassa muualle syksyllä.

Toivoisin, että mulle edes sanottais ettei kiinnosta vastaamatta jättämisen sijaan. Tiedän, että moni teistä jättää vastaamatta jo pelkästään sen takia kun mainitsen sanan "pyörätuoli". Mutta antakaa mulle please edes mahdollisuus naiset hyvät. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivoisin sinun olevan ennakkoluuloton, rehellinen, hauska, sillä minä olen pyörätuolissa erään sairauden vuoksi, mikä osaltaan on vaikuttanut negatiivisesti mahdollisuuksiini seuranhaussa.

Eli jos ei pysty kuvittelemaan tulevaisuutta tällaisen ihmisen kanssa, joka joutuu lähitulevaisuudessa hengityskoneeseen, ymmärrän kyllä. :) Ennustehan on ollut paljon huonompi kuin tilani nyt on, tämän sairauden kanssa yli 30v ikä on jo saavutus. Minua ei masenna tuo tulevaisuus tippaakaan.

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!