• JaskaZed
  • 36 vuotta
  • Vantaa
  • Mies etsii naista

Miten sä iskisit mut kaupassa?

Talossa talon tavalla, eli ja kuin Deluxe ei kuulu prosessiin, niin viestien ollessa täynnä liikkuvat flirtit. Ja jos sitten sielläkin, niin flirttiä tänne ja isken viestiä, kun moinen vapautuu. Toki saa itse myös iskeä viestillä, jos kerkeät ensiksi :)

Mutta asiaan!

Täällä hirmuisen sosiaalinen tammikuun 2017 AMK fuksi, Vantaalle 02/17 muuttanut sellainen.

Kesät menevät töissä ja se loppu meneekin sitten opiskellessa. Näin suurena yllätyksenä. Heh. Ainakin siis nykyisellään tuonna 2020 loppuun asti. Tai riippuu nyt miten tää pademia sekoittaa pakkaa.

Salilla tulee myös vietettyä aikaa suhteellisen mukavasti, mutta en asu siellä. Eli uutta Bullia minusta ei tosiaan ole tulossa. Vaikka pieni ja siro olenkin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kilpa-altaat on tavoitteena ottaa tulevaisuudessa haltuun, vaikka olisinkin tuloksissa se viimeinen. Itseäni sinne olen matkalla voittamaan. Ellen huku matkalla.

Muutoin aika menee valokuvailun iloisessa maailmassa ja pääosin kuvia kehitellessä koneella istuen. Tai päntätessä jotain, ellen sitten ajaudu nollaamaan päätäni jollain hömpällä.

Sielunkumppanuus näppärästi näin youtubesta haulla: "Everyone's Upstairs Neighbors"

Ps. valitettavasti "elintasoraskauteni" koki kovan kohtalon treenin palattua näkyvämmin arkeeni. Mutta semi-isimasu on ja löytynee edelleen. Kuten myös partakin. Joka nyt vappuna 2020 pääsi uskottavaan 17kk ikään. Eli siloposkisuus odottaa valmistumista.

Pss. Tuuppaappa sinne viestiin googlen mailia sekaan, niin saa fiksusti luurilla viestiteltyä menemään. Kikkejä en valitettavasti harrasta.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!