• samisi
  • 47 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naisia, pareja ja muun sukup.

Moi

Etsin rakkautta, unikaveria, seksiseuraa, tai jotain muuta, pitkä- tai lyhytaikaisesti. Olen avoin uusille kokemuksille. Polyamorisena olen muuten joustava, mutta et voi saada minua kokonaan omaksesi.

Olen yleensä rauhallinen ja ystävällinen, mielipiteiltäni usein alternatiivinen. Testissä INTP-A .

Minulle tärkeitä asioita ovat musiikki, purjeveneily ja laitteiden rakentelu, jota teen myös työkseni. Musiikkimakuni on laaja, mutta painottuu raskaampaan kitaramusiikkiin.

Tykkään luonnosta, merestä ja kesästä, mutta myös teknologiasta ja kaupungeista. TV:stä katson luonto- ja tiedeohjelmia ja elokuvia, silloin kun ehdin. Muut menot menevät aina edelle.

Minulle mieluisinta on uusien asioiden oppiminen. Samanlaisina toistuvat tehtävät eivät kiinnosta. Vastaanotan mieluusti uusia ajatuksia. Olen myös niitä, jotka lähtisivät Marsiin jos mahdollisuus tarjottaisiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Puhun ja keskustelen asioista, mutta yleisesti olen varmaan keskimääräistä hiljaisempi. Puhun kaikista asioista suoraan, jos kuulija pystyy vastaanottamaan sen.

Rakkaus on minulle tärkeää, siksi haluan varmistaa sen rakastamalla kahta tai kolmea. Mieluummin liikaa kuin liian vähän. Realistisesti ajattelen myös, ettei kukaan yksi ihminen vastaa kaikkia toiveita. Ensinnäkin siksi, ettei kukaan ole täydellinen, toiseksi toiveet voivat olla ristiriitaisia.

Ikä
47 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, pareja ja muun sukup.
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Suuntautuminen
Hetero
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!