• DeLiero
  • 36 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Mitäs jos sittenkin

Arki on vähän hektistä itselle tärkeän työn parissa, harrastaakkin pitäis.
Haussa sattuma... annas ku kerron lisää.
En varsinaisesti etsi mitään, olen tyytyväinen elämääni ja mitä olen itselleni rakentamassa. Kuitenkin välillä tulee muistoja seurustelu ajoilta ja varmaan tämä ikäkin alkaa herättelemään. Olisihan se kiva jos joskus kotona olis joku odottamassa, tai voisi mennä muualle kuin kotiin töiden ja salin jälkeen :)
Kun ei sitä sattumaa ole kaupankassalla tullut vastaan, enkä baareista etsi seuraa niin heitetään kohtalon noppaa ja katsotaan avaako tämä mitään ovia.
Tiedän että haluan jossain välissä perhettä, mielellään olisi kiva jos et vielä omaisi lapsia että olisi aikaa ensiksi omaan elämään ja jos sitten tosissaan lähetään katsomaan tulevaisuutta niin voitaisiin ensiki repiä menemään kahdestaan ennen kuin kasvatetaan Suomen väkilukua. Haluan kuitenkin tarjota perheelleni vakaan ja hyvän elämän omalla panoksellani joten pieni koeaika on paikallaan :)
Hyvä naispuolinen ystäväni oli sitä mieltä että mulle sopisi sellanen luonnollisen nätti, kiltti mutta tomera neitokainen joka joskus vähän potkisi muhukin vähän vauhtia :D Varsinaisia kriteereitä mulla ei ole, mutta yleensä kyllä tiedän mistä tykkään kuin se eteen iskee. Energiaa hehkuvat silmät ja iloinen veikeä hymy vie tältä mieheltä helposti jalat alta. En tiedä mitään parempaa fiilistä kun tietää olevansa juurikin se syy että toinen on onnellinen.
Varmaan tässä vaiheessa monella lukukärsivällisyys pettänyt ja karsiutunut pois, mutta jos kuitenkin vielä olet ruutua tapittamassa niin heitä viestiä. Olisi kiva jos se tulisi kuvan kera tavalla tai toisella. Otetaan sitten niinsanottu pakollinen pinnallisuus koe ja katsotaan iskeekö se naama mitä pitäisi pidempäänkin katsella, ja sitten lähdetään jonnekkin kahville tai drinksuille. Sisin sen määrittää mihin asti mennään mutta kuori avaa portit :) ehkä vähän kornia mutta totta.

Jes, ehkä en taruile sen enempään. Kiitos jos jaksoit lukea ja jos muuta niin hyvää metsästystä!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa