• Slash80
  • 42 vuotta
  • Vantaa
  • Mies etsii naista

Varoitus, sisältää nörtin!

Kai se on niin, että elämä vois olla tuplasti kivempaa kun sen eläis jonkun kans. Oon hiukan ujo, joten tuolla ulkoelämästä sitä on vaikea löytää. Ujous kyllä jää nopeesti taakseen kun sopivaa seuraa löytyy. Mikään hissukka en sentään ole. Välillä höpöttelen varmaan liikaakin.

Ja sit vakavaa pohdintaa huumorista. Mulle mikään ei oo niin pyhää etteikö siitä vois huumoria repiä. Voi olla vähän huolestuttavaa, mut yritän aina hillitä itseni, enkä mene laukomaan mitään hölmöä sopimattomissa tilanteissa. Hihittelen ja myhäilen sit itsekseni. En vaan halua ottaa elämää niin vakavasti. Kaksmielisyyttä, sarkasmia ja mustaahuumoria. Jos niitä pystyy käsitelemään niin voi jopa mua kestää. :P

Ja pistetään tähän nyt se joka karsii loputkin tämän ilmoituksen lukioista. ;) Eli olen nörtti. Tekniikka kiehtoo mua. Tykkään pelailla ja räpeltää kaikenlaistan elektronisten juttujen kans. Osaan olla niistä myös erossa. Pelit kiinnostaa, mut ei ne kaikkea vapaa-aikaani syö.

Mitä mä sit oon etsimässä? Sua, noin yksinkertaisesti. :D Oon aika avoimin mielin liikenteessä, eli tulee mitä tulee. Ystävyyttä, tai jotain ihan muuta. Mitä taas odotan sinulta, tervettä hulluutta, rohkeaa huumoria ja jonkinlaista aktiivista otetta elämään. Tykkään matkustella, joten olis kiva, jos sinusta sais seuraa kierteleen maailman isoissa kaupungeissa, tai tutkimaan pieniä rauhallisia paratiisisaaria.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
42 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!