heiskku, 33v

hei sinä

Heissan täällä 28 vuotias nainen turusta.

Olen luonteeltani iloinen ja avoin, tosin löytyy sellainen pieni salaperäisyys vaikka olisin auki kuin avoin kirja. Olen ammatiltani hoitaja ( myös logistiikan perustutkinnon paperit taskusta löytyy ) tosin nyt olen työkyvytön sillä muutamaia vuosi sitten sattui töissä suuri työtapaturma kun asiakas päätti potkaista kovan iskun päähän. Osaan olla romanttinenkin toisinaan, vaikkei sitä aina ihan uskoisi. pidän kaikista yllätyksistä ja jännityksestä, tosin viimeaikoina nauttinut kyllä enemmän ihan rauhallisuudesta. Jutut harvoin loppuu kesken sillä toisinaan olen kävelevä "sanaselitys peli alias" vakavia asioita ei selitellä mutta kaikki muut mitkä vain voidaan selittää pidemmän kaavan kautta tehdään myös toisinaan näin?. Toisinaan tästä on hyötyä, toisinaan syö toisten hermoja. Mutta osaan aina lopettaa ajoissa ennenkuin jokaisella on harmaat hiukset. Eli asia kuin asia voidaan selittää todella monimutkaisesti vaikka olisi yksinkertainen vastaus.

Olen hyvin eläinrakas. Kotoa löytyykin muutama karvainen "lapsi". Nämä ovat kaikki kaikessa joten jollet voi sietää eläimiä tai et kestä sitä että olisit kuitenkin toisena sillä nämä nyt vain tulevat ensimmäisenä. Eikä tätä sijaa pysty jakamaan, jätä laittamatta viestiä niin säästetään kummankin aikaa.

Sitten siihen asiaan: :)

hakusessa siis olisi nainen joka olisi sujut itsensä kanssa ja hyväksyisi itsensä sellaisena kuin on.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

tietty voisi löytyä iloisuutta, ja rehellisyyttäkin olisi aikas kiva lisä :)

olisit eläinrakas (mielusti sinulla kuitenkaan ei olisi itsellä eläimiä, varsinkaan koiraa. Omani ei tule toimeen toisten eläinten kanssa ja jälki on todella pahan näköistä kun vieras eläin varsinkin koira lähelle astuu) ja sellainen jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut puolin ja toisin. Mutta olla myöskin aivan hiljaa toisinaan ja tietää silti että toinen on siinä. Jonka kainoloon saisi käpertyä kylminä iltoina ja muutenki, ja jonka kanssa voisi halailla aina kun siltä tuntuu tai olla halaamatta jollei voisi vähempää kiinnostaa juuri sillä hetkellä. Eli olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on

jos kiinostuit ja mahdollisesti haluaisit tutustua niin olehan yhteyksissä.

odotan juuri sinun viestiä:)

En pysty reissaamaan joten rajoittaa hieman tätä näkemistä. Enkä jaksa kovin kauaan olla kerralla 15-20min on itselle tällä hetkellä työn ja tuskan takana. Mutta niillä korteilla mennään mitkä on suotu.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
33 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: