• Sineys
  • 42 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Uutta ystävää?!

Etsiskelen iltojen piristystä, kun suurin osa ystävistä asuu yhä kotiseudulla. Seuralaista etsin siis teatteriin, elokuviin, iltalenkille tai idyllisiä pikkukahviloita löytämään. Baari-ilmastosta en nauti, joten sieltä en mielelläni lähde etsimään, silloin tällöin ystäviä tapaamaan korkeintaan. Josko siis täältä?

Edit: Viime vuonna törmäsimme toisiimme retkeilyyn liittyvältä keskustelupalstalta ja parisuhde kukoistaa, joten profiili on täällä samanmielisten uusien ystävien löytämiseksi :)

Liikuntaa harrastan kuntoilumielessä, joten liikunnallisuus olisi mukava asia--tai ainakin ajatus siitä että sohva, tv ja sipsipussi ei ihan joka ilta tarvitse olla se illan kohokohta. Välillä sorrun siihen toki itsekin ;) Ja koska 20 vuotta olen koulujen penkkejä kuluttanut, korkeahko koulutuskin voisi olla yhdistävä tekijä, ehkä ihan sen vuoksi että ymmärtäisimme toisiamme paremmin. Se ei toki ole mikään pakollinen ominaisuus, koska mitäpä koulutus lopulta merkitsee? Sydämen sivistys pikemmin.

Sen lisäksi tykkään pihapuissa kiipeilevistä oravista, lämpimistä villasukista juoksulenkin jälkeen ja tuulen huminan kuuntelemisesta muuten ihan hiljaisessa metsässä tai merenrannassa. Lindy Hopista ja heviballadien laulamisesta yksinlaulukurssilla tai karaokessa. Entä sinä?!

Ikä
42 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Ystäväksi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!