sakkeana, 39v

Codex C.44.A.8

Tällä hetkellä elämässä ehkä siisteimpiä juttuja on historiallinen miekkailu (päälaji toistaiseksi saksalaisen perinteen pitkämiekka), työtehtävät, musiikki, podcastit, polkupyöräily, potkulautailu ja muu ulkosalla liikkuminen, sekä erityisesti lepo.

Älyllisesti uteliaat—mutta ei tunnekylmät tai totaalisen sulkeutuneet—introvertit on ehkä helpoimmin lähestyttävältä tuntuva ihmiskategoria. Kielestä ja sillä leikkimisestä tykkäävät ihmiset kanssa.

Koen oloni helposti epämukavaksi sellaisten ihmisten kanssa jotka vaikuttavat olevan psykologisesti ikään kuin poissa saranoiltaan. Ironista haaveilin nuorempana psykoterapiasta tai muusta mielenterveystyöstä ammattina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aina välillä jokin muistuttaa siitä että osalle ihmisistä ironiaa, leikkisää piikittelyä ja nokkeluutta arvostava huumorintaju ei kovin luontevasti uppoa. Omaa vuorovaikutustyyliä joutuu sopeuttamaan hurjasti.

Tykkään elämästä erinomaisen paikallisliikenteen keskuudessa. Peltojen keskellä vierailu tuntuu helposti tukalalta. Vaikka ensimmäiset koululuokat kävinkin aikoinaan kyläkoulussa, peltojen keskellä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Keskusteluun
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: