• sakkeana
  • 36 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Codex C.44.A.8

Tällä hetkellä elämässä ehkä siisteimpiä juttuja on historiallinen miekkailu (päälaji toistaiseksi saksalaisen perinteen pitkämiekka), työtehtävät, musiikki, podcastit, polkupyöräily, potkulautailu ja muu ulkosalla liikkuminen, sekä erityisesti lepo.

Älyllisesti uteliaat—mutta ei tunnekylmät tai totaalisen sulkeutuneet—introvertit on ehkä helpoimmin lähestyttävältä tuntuva ihmiskategoria. Kielestä ja sillä leikkimisestä tykkäävät ihmiset kanssa.

Koen oloni helposti epämukavaksi sellaisten ihmisten kanssa jotka vaikuttavat olevan psykologisesti ikään kuin poissa saranoiltaan. Ironista haaveilin nuorempana psykoterapiasta tai muusta mielenterveystyöstä ammattina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aina välillä jokin muistuttaa siitä että osalle ihmisistä ironiaa, leikkisää piikittelyä ja nokkeluutta arvostava huumorintaju ei kovin luontevasti uppoa. Omaa vuorovaikutustyyliä joutuu sopeuttamaan hurjasti.

Tykkään elämästä erinomaisen paikallisliikenteen keskuudessa. Peltojen keskellä vierailu tuntuu helposti tukalalta. Vaikka ensimmäiset koululuokat kävinkin aikoinaan kyläkoulussa, peltojen keskellä.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Keskusteluun
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!