• Choma
  • 41 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Elämänkumppania etsimässä

Olen etsimässä elämänkumppania. Ihmistä, jonka kanssa olisi hyvä olla, elää ja suunnitella tulevaisuutta. Sellaista sielunkumppanuutta, jossa ei aina edes tarvittaisi sanoja ja jossa voisi luottaa läsnäoloon

Minä olen työelämään vakiintunut mies, jonka tulevaisuus näyttää tällä hetkellä hyvinkin tasaiselta. Ainoa kaipuu tai puute on elämänkumppanista, jota tällä ilmoituksella lähdin etsimään.

Vapaa-aikaani vietän myöskin monipuolisesti, vaikka työni ei aina virastotyöaikoihin rajoitukaan. Perus-sohvaperunoinnin (televisio ja elokuvat) lisäksi luen, valokuvaan, matkustelen kotimaassa ja olen mukana joissain vapaaehtoistöissä lähinnä nuorisotoimintaan liittyen. Toisinaan myös erakoidun ja suljen puhelimet kokonaan. En oikein viihdy baari-, yökerho- enkä festarielämässä vaikka hyvin sosiaalinen ihminen olenkin. Viihdekonsertit ja teatteri kiinnostaa kylläkin. Alkoholinkäyttöni on hyvin maltillista, ellei jopa liki olematonta. Käsitykseni huumorintajusta on melko mustaa ja tilannesidonnaista. Iskävitsejä vilisee paljon.

Etsin vierelleni ihmistä, joka olisi lähes samanlaisessa elämäntilanteessa. Tietäisi edes suurinpiirtein, mitä elämältään haluaa ja toimisi sen mukaan. Säädöt olisi jo säädetty ja yöjuoksut juostu. Ihmistä, joka olisi tilannetajuinen, omaisi edes jonkinlaista yleissivistystä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En ole kiinnostunut polyamoriasta tai avoimista suhteista.

Haluaisin kuulla juuri sinusta!

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!