OceanDrift, 43v

Vauhdilla kohti kesää!

Mitäs odotuksia sulla on tulevalle kesälle? Miltäs kuulostaisi jos käytäisiin kesällä heittämässä pyörälenkki Espoon rantaraitilla tai nautittaisiin kesäisestä saaristosta veneillen, ihaillen auringonlaskua tai ihan vain uittaen varpaita laiturilla?

Kaipaatko sitä, että voit arkena jakaa hesarin ja juustohöylän aamiaispöydässä (jos tuota tabloid-kokoista lehteä voi järkevästi edes jakaa) tai mitäs sanoisit jos aamiainen tulisikin yllättäen sänkyyn asti?

Jos olet elämänmyöteinen ja löydät asioista yleensä edes jotain postiivista, niin silloin ajatuksemme ovat saman suuntaiset. Jos viikkoosi kuuluu useampi hyvä päivä kuin känkkäränkkäpäivä, niin sekin kuulostaa lupaavalta :-) Voit olla sopivasti lapsenmielinen, liian vakava elämä olisi tylsää :-) Joskus on ihan kiva istua hyvässä ravintolassa syömässä&siemailemassa viiniä, toisinaan taas kotona kokkaamassa?

Ei haittaa vaikka olisit ujo tai opiskelusi ovat vielä kesken, kunhan tiedät mitä haluat elämältä ja olet jo saavuttanut jotain tavoitteistasi.

Omaan elämääni mahtuu monenlaisia kokemuksia. On tullut oltua "tähtenä" suomalaisessa elokuvassa ja käytyä Intiassa seuraamassa slummien "miljonäärien" elämää. Miamin rannoilla on tullut juostua muutamat kerrat speedot jalassa, Karhunkierroksella huidottua hyttysiä ja Lapissa upottua suohon. Suuhun on tullut laitettua merilevää Koreassa, Sushia Japanissa ja ”jotakin” Kiinassa. On sitä joskus tullut Cesnan puikkoihinkin koskettua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Työstäni voin paljastaa sen verran, että siihen liittyvät Karibian risteilijät ja muutama työmatka vuodessa :=)

Yksi parhaista puolistani on ehkä se, että kun yhtenä päivänä voin maata biitsillä koko päivän niin toisena voin fillaroida 100km. Eli minut on helppo saada mukaan monenlaiseen aktiviteettiin, niin rentoutumaan kuin urheilemaan. Toivon että sinulla on myös omia harrastuksia ja ystäviä joiden kanssa haluat viettää aikaa nyt ja tulevaisuudessa, sillä ystävät ovat minullekin tärkeitä.

Ja loppuyhteenvetona, muista että elämällä ei ole jatkoaikaa, eli tee asioita nyt,eli laita minulle viestiä, ettet kadu tekemättömiä asioita myöhemmin :-) !

Sukupuoli
Mies
Ikä
43 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: