Tuska

Tuska Festivaali on Pohjoismaiden suurimpia metallimusiikin tapahtumia, joka kokoaa yhteen raskaanmusiikin ystäviä kolmen päivän aikana. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1998 alkaen, ja Suvilahti on toiminut tapahtuman kotipaikkana vuodesta 2011 lähtien.

Tuskan missio on esitellä raskaanmusiikin artisteja monipuolisesti ottaen huomioon musiikin eri genret sekä artistien erilaiset vaiheet: Tuskasta löytyy paikka suurille tähdille yhtä lailla kuin uudelle musiikille ja kasvaville tulevaisuuden artisteille.

Musiikkiohjelman lisäksi Tuska kasvattaa pitkäjänteisesti puheohjelman, taiteen ja pienyrittäjyyden näkyvyyttä. Puheohjelma tuo näkyväksi kriittisiä aiheita muiden muassa mielenterveyteen, tasa-arvoon ja tekoälyn jalansijaan liittyen. Tuska Expo esittelee taidetta ja käsityöläisyyttä mahdollistaen mikro- ja pienyrittäjien esillepääsyn suurtapahtumassa. Tuskan Sideshow -ohjelmassa korostuu erityisesti kulttuurinen monimuotoisuus, hyvinvointi ja kehopositiivisuus.

Osallistujia 18
Viralliset sivut
Sijainti
Suvilahti, Helsinki

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.