JVG - Vuodet Ollu Tuulisii

Menestyksekästä taivaltaan jo yli vuosikymmenen ajan kulkenut JVG nähtiin elokuussa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla, jossa Vuodet ollu tuulisii -konsertti esitteli massiivisen läpileikkauksen kaksikon urasta. Mahtipontisessa keikkaillassa raikasivat uudempien hittien lisäksi yhtyeen alkuaikojen klassikot ja stadionluokan tunnelma koetaan nyt pitkästä aikaa pienemmillä keikkapaikoilla:
”Edellisen kerran muualla kuin festareilla ollaan rundattu monta vuotta sitten. Nyt me tuodaan Stadionin meininki maakuntiin ja järjestetään kunnon bileet jokaisella paikkakunnalla!” Jare ja VilleGalle iloitsevat.

”Häissä”-kappaleella vuonna 2011 läpilyönyt JVG on yksi Suomen kiistatta suosituimmista yhtyeistä. Yhtye on vuosien varrella palkittu useilla Emma-palkinnoilla ja lukuisat megahitit, kuten ”Ikuinen vappu”, ”Tarkenee” ja ”Amatimies”, ovat seuranneet toisiaan vuodesta toiseen. Kotimaisia striimaus- ja radioennätyksiä rikkonut JVG julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa ”Mun tapa pelata” syksyllä 2022 ja albumi ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan 24 miljoonalla striimauskerrallaan.

JVG:n keikan lämppärinä nähdään Sini Sabotage! Suurimpiin kotimaisen räpin naistekijöihin lukeutuva artisti on aloittanut urallaan uuden aikakauden ja tulee sen myötä nousemaan pitkästä aikaa lavoille yhä useammin.

Sisäänkäynti Uno Savolan kadulta

AIKATAULU:

Ovet klo 20.00
Showtime klo 22.00

Keikka on K18

Osallistujia 0
Viralliset sivut
Sijainti
Paviljonki Olkkari Klubi, Jyväskylä
Hintatiedot
49,00 €

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Tapahtumassa ei ole vielä osallistujia. Ole ensimmäinen!

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.